--> У Луцьку розшукують чоловіка, який зламав дитині руку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку розшукують чоловіка, який зламав дитині руку

1
-1
У Луцьку розшукують чоловіка, який зламав дитині руку
На спортивному майданчику невідомий зламав дитині руку та втік. Зараз його розшукують правохоронці.

Про це повідомив батько травмованого хлопчика Руслан, - пишуть Волинські Новини.

Лучанин розповів, що 29 травня близько 17.40 на спортивному майданчику біля будинку № 6 на вулиці Чорновола невідомий чоловік наніс його сину тілесні ушкодження.

Як розповів пан Руслан з посиланням на слова своєї дитини, невідомий чоловік гуляв на майданчику разом зі своїм сином, віком 5-7 років. Спершу діти просто гралися м’ячем, а потім невідомий вирішив показати «як треба забивати голи». М’яч після удару травмував дитині руку – у хлопчика подвійний перелом лівої руки. Винуватець втік з місця пригоди.

На даний час в слідчому відділі Луцького відділу Нацполіції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.122 КК України.

Прикмети чоловіка, який травмував дитину: ріст 180-185 см, вік 30-40 років, має вуса. Був одягнений у футболку , шорти, взутий у футбольному взутті.

Усіх, кому відома будь-яка інформацію про дану особу, просять зателефонувати за номерами 0958247566 (батько травмованого хлопчика) або 102.
Теги: травма, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це смішно)) В моєму дитинстві діти від батьків отримували по жопі за те, шо лізли грати зі старшими і отримували травми. А зараз батько шукає якогось чоловіка, який мячем потрапив у руку дитини. А нахіба дитина грала в мяч? Хай сидить дома!!! Або хай той Руслан гуляє з дитиною!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні