«Щоб не заважав ділити бюджет», - Павло Данильчук про своє звільнення

14
0
«Щоб не заважав ділити бюджет», - Павло Данильчук про своє звільнення
Депутат Луцькради Павло Данильчук вважає, що бажання зняти його з посади голови бюджетної комісії – політичне рішення нової влади.

Про це політик розповів в коментарі «Волинь24».

«Я небажаний, як голова комісії для цієї влади. Але я вважаю, неправильно те, що це питання обговорюється на земельній комісії за день до сесії. Це питання мало б пройти усі дотичні комісії», - переконаний Павло Данильчук («Народний контроль»).

«Думаю мене знімають, щоб не заважав «правильно» ділити бюджет. А бюджетна комісія у нас активна , у неї – найбільше засідань, багато пропозицій, питань обговорюємо. Шкода, що ніхто не готовий аргументовано пояснити мотивацію мого звільнення, сказати, ефективна була моя робота, як голови комісії чи ні. Всі розуміють що це політика і навіть бояться аргументувати», - заявив депутат.

Він каже, що очікував на такий хід, однак його відставка порушує «баланс перебування представників різних політичних сил на керівних посадах».

Нагадаємо, у Луцькраді пропонують зняти з посади голови бюджетної комісії Павла Данильчука. На його місце планують призначити Бориса Смаля («УКРОП»).

Також Петра Нестерука хочуть зняти з посади голови комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Паша ходить по будівництвам і стріляє у Чорнух і Вайманів по пару тисяч доларів за те, що не буде заважати. Який нафіг голова комісії?
Відповісти
вони йому і дали
Відповісти
Паша ходить по будівництвам і стріляє у Чорнух і Вайманів по пару тисяч доларів за те, що не буде заважати. Який нафіг голова комісії?
Відповісти
ще той пі..рас...
Відповісти
як ти вже всіх з..бав, вали в село
Відповісти
"Шкода, що ніхто не готовий аргументовано пояснити мотивацію мого звільнення, сказати, ефективна була моя робота, як голови комісії чи ні. Всі розуміють що це політика і навіть бояться аргументувати"
Аргументую - паша, ти - гандон
Відповісти
будь-яка монополія акумулює потоки для власного збагачення, але це тимчасово..
Відповісти
Їздив за гроші по всіх проблемних питаннях і там де можна нагріти лапу. Хто більше дав, той і прав!! Тепер допіздівся. Випадкова людина при владі.
Відповісти
Більшість бере повноту влади а значить відповідальності за місто. Якщо перетворять його на предмет збагачення палиці - нестимуть відповідальність, і скоро!
Відповісти
Яка відповідальність в укропі. вже Кропиву пхають на директора Луцьктепла щоб розвалити як колись.
Відповісти
Безпідставне звільнення це біда, відчуй Павло ти ж рубав всіх підряд. СПРАВЕДЛИВІСТЬ Є.
Відповісти
Паша, ти ж не фахівець, ти не фінансіст, як можеш розглядати розпріділення коштів, якщо ти не бе, не ме, не кукуріку. Та й політична в тебе окраска не того кольору. Треба знати ( не только радость побед, но и гореч поражений).
Відповісти
Сука лошок реально чмошне гнидючок
Відповісти
УКРОПИ задрали!!!! Наїдяться скоро, ой наїдяться...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні