«Чому рятувальники не перекрили вулицю», - мер Володимира про пожежу на фабриці

1
2
«Чому рятувальники не перекрили вулицю», - мер Володимира про пожежу на фабриці
Мер Володимира-Волинського Петро Саганюк вважає, що рятувальники під час ліквідації пожежі, яка сталася нещодавно на місцевій швейній фабриці, спрацювали неоперативно.

Про це очільник міста висловився під час чергової щотижневої оперативної наради з керівниками установ, підприємств та відомств, - пише Володимир.Медіа.

"Я вважаю, що це був серйозний екзамен як для наших пожежників так і для керівництва фабрики", – зазначив мер міста.

"Зайнявся розкрійний станок, жінка сама цілих 20 хвилин його намагалась загасити. Чому їй ніхто не допоміг, чому тільки через певний час викликали рятувальників. А рятувальники чому не перекрили вулицю, чому не перекрили рух і не відвели подальше цілу армію зівак, які активно знімали відео та робили селфі на фоні пожежі…. Треба відмітити, що дуже оперативно спрацювали військові пожежники", - розповів Петро Саганюк.

Одним словом, цього разу в очільника міста було чимало запитань та зауважень до місцевих рятувальників.

На місце події у складі двох відділень прибули працівники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини. На місці вдалося з’ясувати, що пожежа виникла в приміщені швейного цеху на 2-му поверсі площею 450 м2.

Для приборкання лиха рятувальники викликали на допомогу три резервні відділення 5-ї, 18-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин відповідно міста Нововолинська, селища Іваничі та міста Ковеля, а також команду місцевої пожежної охорони міста Устилуг.

Крім того, на допомогу прибули військові пожежники. О 8:30 загорання вдалось локалізувати, а о 09:07 ліквідувати остаточно.

Нагадаємо, 26 травня у Володимирі-Волинському загорілась швейна фабрика.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хоп хей лалаей!!! Військові як завждик красавчики!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні