Мати вбитої Каті Литкіної показала фото доньки з випускного

0
8
Мати вбитої Каті Литкіної показала фото доньки з випускного
Мама вбитої жительки Нововолинська Катерини Литкіної показала останні світлини з випускного доньки.

На своїй сторінці у Фейсбуці мама Каті написала: «Останні спільні фото з моєю донечкою», - інформує Буг.

«Катя хотіла стати перекладачем, але пізніше вирішила вступати на менеджмент. Вона дуже чекала випускного», - пригадує жінка.

Вона розповідає, що пам’ятає цей день. Із самого ранку дівчині робили зачіску, потім макіяж. Настрій був піднесений. У школі Каті вручили атестат та подяку від мера міста.


«Пригадую, з класом і вчителями пішли до пам’ятника Шевченку. Наша вчителька Любов Павлівна як завжди пильнувала учнів, щоб не розбіглися й трималися разом. Її всі поважали і слухали. І взагалі, у Каті були всі педагоги хороші, тому діти досягали успіхів. Донька любила ходити до школи і старанно вчилася, за це дякую вчителям. З їхньою допомогою виросла добра, чуйна, відповідальна дитина», - пише Вікторія Литкіна.

«У парку Катю зустрів Мирон з букетом квітів. Вона була дуже щаслива. Мирон теж гордився Катею і у цей важливий день підтримував її. Взагалі на випускний ми прийшли усією родиною: була бабуся і прабабуся Каті, мій брат і навіть моя близька подруга з маленькою дитиною», - додає вона.

«Ми називали її «принцескою», вона дійсно виглядала як принцеса – ввічлива, стримана і граційна», – розповідає матір.

Нагадаємо, Катерина Литкіна 1999 року народження зникла першого серпня близько 23 години. 11-го серпня близько 21 години у Нововолинську на териконі поблизу шахти №3 було знайдено тіло 16-річної дівчини.

Розбита голова та грудна клітка, обличчя понівечене та прикрите волоссям – таким знайшов тіло каті її батько Сергій.

Теги: вбивство
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні