Хай розкажуть, який шашлик їли, – продавчиня солодощів про родину, яка нібито отруїлася тортом

4
5
Хай розкажуть, який шашлик їли, – продавчиня солодощів про родину, яка нібито отруїлася тортом
Семеро людей, із яких п’ятеро – діти, отримали харчове отруєння. За їхніми словами, причина – куплений напередодні торт.

Пригода трапилася в суботу, 27 травня, у селі Ратнів Луцького району.

Як розповіла сільська голова Галина Яковець, торт купували у місцевої продавчині. Жінка не перший рік торгує солодощами і має хорошу репутацію.

«Привозить на продаж печиво, торти, інші солодощі. Зазвичай влітку не торгує таким товаром, але чому зараз продавала – не знаю. Я з нею спілкувалася. Запевняє, що із термінами придатності продуктів все в порядку», – зауважила Галина Яковець.

Сама підприємець Ірина Сусь підтвердила, що документація – в порядку. За її словами, поставником її товару є львівська фірма.

«У мене вчора була перевірка, підтвердили, що все добре. Є накладні, є сертифікати якості, є навіть той «корєшок» від торта «Тірамісу», який купували. На ньому – і дата виготовлення, і склад продуктів. Як мені відомо, причиною кишкової інфекції лікарі встановили м’ясо і яйця. Хай на мене не грішать. Хай розкажуть, який шашлик їли напередодні, як святкували день народження», – обурюється Ірина Сусь.

Крім того, жінка каже, що вдома у потерпілої – «сумнівні» умови.

«В одній кімнаті, де живе восьмеро чоловік, і гель-лак для нігтів роблять, і волосся фарбують. Та ще й немає проточної води», – розповідає односельчанка.

За її словами, потерпіла надає перукарські послуги вдома, до того ж – не зареєстрована як підприємець.

Нагадаємо, нещодавно у Луцькому районі госпіталізували всю сім'ю через отруєння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Продавчиня отравила, обгадила и заложила. По нашему.
Відповісти
це просто жах!!! Іра,невже у вас геть совісті Немає?? навіщо поганите людей?краще б допомогли бідній сім'ї а ніж ганити їх і робити собі "репутацію невинної". сім'я й так багато натерпілась,особливо дітки! а тут ще й ви БРЕШЕТЕ!!!! Побійтесь Бога!!!
Відповісти
будучи на волосині життя,тепер цим бідним постраждалим терпіти ще цю бреню??? Ірино вам має бути соромно!! У вас теж діти є!! Перестаньте робити дурниці видумуючи небелиці!! Сором вам!!
Відповісти
Тьотки, якщо там дійсно бруд і антисанітарія, то чого робити винними інших?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні