У Луцьку просять створити стіну для графіті

4
0
У Луцьку просять створити стіну для графіті
Через стихійно помальовані стіни луцьких будівель, з'явилася пропозиція створити спеціальну стіну творчості для художників.

Проблема незаконного графіті у містах доволі таки поширена і Луцьк це не виняток.Саме тому це є однією з форм вандалізму і наносять значний збиток міському середовищі і псує зовнішній вид будівель, парканів і навіть дерев, - йдеться у дописі Олі Гой на сайті Відкрите.Місто

Багато з них містять образи і непристойності у вигляді грубих слів та малюнків. Тому саме такі списані стіни та інші об'єкти міського простору створюють враження неохайності та дикості.

"Я вважаю, щоб уникнути цього потрібно зробити стіну творчості для художників чи прихильників графіті, де вони б могли проявити і показати свої таланти законно, не завдаючи шкоди", - зазначає лучанка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ти - дура
Відповісти
Це внуки та діти тих хто по усіх туалетах цвяхом гадості писав 30 років тому
Відповісти
Це не допоможе... Бо їхня мета - зіпсувати як омога більше об'єктів. Вони нічого путнього не можуть створити, а лише мітять територію як деякі тваринки. Створіть щось дійсно гарне! А не різного роду "каляки-маляки".
Відповісти
Повністю не згідний з вами пані Інна тому що всі мурали і фасадні об'єкти які досить красиво розмальовані в нашому місті (на приклад магазини 23/7) також є роботою графіті художників Луцька.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні