У Володимирі-Волинському стріляли за участю поліції

0
-4
У Володимирі-Волинському стріляли за участю поліції
У Володимирі-Волинському поліція була змушена застосувати зброю.

Інцидент трапився 29 травня, - пише Володимир.Медіа.

До працівників поліції, які перебували поблизу магазину «ВІК»,підійшов 30-річний охороннник торгового закладу та повідомив, що позаду магазину стоять підозрілі особи чоловічої статі. До того ж в одного з них він запримітив предмет, зовні схожий на пістолет.

Коли правоохоронці підійшли до ватаги молодиків, побачили наставлене на них дуло пістолета. Як згодом з’ясувалося – травматика.

Правоохоронець наказав кинути зброю, проте реакції з боку хулігана не було жодної, тому поліцейський вимушений був зробити попереджувальний постріл вгору. Лише після цього чоловік кинув на землю пістолет.

Під час його затримання, один з його товаришів вирішив скористатися метушнею та кинувся до залишеної зброї. Однак ця спроба йому не вдалася, оскільки правоохоронець зробив три попереджувальних постріли вгору.

Молодиків затримали на місці. Дана подія занесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводяться слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні