«Я залишаюсь секретарем і в.о. мера», - Ігор Поліщук

23
-12
«Я залишаюсь секретарем і в.о. мера», - Ігор Поліщук
Ігор Поліщук переконаний, що Луцькрада свого часу призначила його на посаду секретаря законно, тож він продовжить виконувати обов’язки міського голови.

Про це посадовець розповів в коментарі «Волинь24».

«Повного тексту рішення ще немає, але вважаю, що депутати мають право обирати і звільняти секретаря. Таким чином депутати й поступили в березні цього року. У позовній заяві Юлія Вусенко просила визнати рішення про моє обрання незаконним. Суддя відмовила у задоволенні цього прохання. А отже, я залишаюсь секретарем ради, виконуючим повноваження Луцького міського голови», - зазначив Ігор Поліщук.

Він також запевнив, що відповідачі подаватимуть апеляційну скаргу, як тільки з’явиться повний текст судового рішення.

Нагадаємо, 2 червня суддя Луцького міськрайонного суду Валентина Пушкарчук частково задовольнила позов Юлії Вусенко та поновила її на посаді секретаря Луцькради. При цьому вона не скасовувала рішення міської ради, яким на цю посаду призначено Ігоря Поліщука.

Читати також: «З вівторка виходжу на роботу», - Юлія Вусенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я теж залишаюсь секретарем і в.о. мера!
Відповісти
Тримається за крісло але не втримається.
Відповісти
А чому "Волинські маргінальні новини" не коментують цю подію? Немає що сказати, чи терміново зібрались на нараду? Вони ж все коментують в своїх ракурсах з однієї купи гною, чи то з однієї точки зору. Чекаємо.
Відповісти
Начальник обісцяної пісочниці
Відповісти
смертники туда вам і дорога
Відповісти
АГА ---вусенко посадить у приймальні ЗА секретарку . І помиряться до дня виборів нового міського голови ! ===ДУМАЮ : як на тому СВІТІ все це спостерігати М.Я. РОМАНЮКУ ? З ким довелося цей короткий час працювати , коли вже хворів ??? ---ЗАДУМАЙМОСЯ :до чого призводять вибори за цим крючкотворним Законом , яка сволота його написала , а волохаті руки нардепів ....проголосували .
Відповісти
А що тепер скаже "правознавець" Рачков, який запевнив дорослу дитину, яка ніби то виконує обов‘язки голови міста, в правоті рішення і отримав за це посаду заступника? Я не згадую напівграмотного радянського політрука: там -"сіно-солома". А далі події будуть розвиватися так: апеляція укропа (якщо така буде), у Львові буде програна – 101%, у Києві - 102%. Нехай дитина і всі ті, кому вона дала тимчасові крісла, насолоджуються цим гемороєм, робіть собі зарплати ще вищі на 300%, бо незабаром усе закінчиться великим сміхом. А поки є час, читайте казку О. Пушкіна "Сказка о рыбаке и рыбке". Вона дуже повчальна і написана для дорослих. Пам‘ятаєте? Там про розбите корито. Казки – це народна мудрість, перевірена тисячоліттями. Тільки для цього смердючого випадку її треба трохи інтерпретувати: губить людину не тільки скупість, а й ігнорування і незнання законів. Юристи і політруки ви хУєві! Я звертаюсь до вас. Якщо усе те, що сьогодні відбувається у місті, перекласти на мужицьку мову (просту в найкращому розумінні цього слова), то механізм, привідним пасом до якого служать не мозок і кваліфікація, а клуб за інтересами, замкнутий на самих себе, може називатись як хочете - чи то лісопильнею, чи клубом анонімних алкоголіків, чи асоціацією маразматиків, тільки не новою командою міста. Виставлені на огляд персонажі дивно схожі один на одного: плоскі, сірі, скучні і зухвалі. Стандартні, як курячі яйця вищого сорту. Як ніби з однієї дошки вистругані. Як ніби зняті з антресолей і витерті однією ганчіркою. Купка таких людей не може вирішувати, як має виглядати місто і Волинь. Вони чомусь вважають, що освіта, культура, інтелект, логіка, норми моралі – не лише не є конкурентними перевагами в політиці, а обтяжливими факторами, які викликають підозру і знижують шанси на перемогу. Трайбалістська соціальна психологія укропівців, яка ділить світ на біле і чорне, на «наших» і не «наших», на єдину «партію» при владі на Волині, залишилась лише в маргінальних середовищах, злочинному світі, у підліткових банд, які втягують соплі в себе, не зумівши їх витерти рукавом. Результат буде. Навіть відсутність результату стане результатом.
Відповісти
Це початок кінця виссаної з х.. Палицею і Коломойським так званої партії укроп.
Відповісти
Багато галасу, побачите не все так просто.
Відповісти
Мордобой назревает. Зрители рассаживаются и ждут.
Відповісти
Рішення про поновлення на роботі незаконно звільненого працівника, підлягає негайному виконанню (частина п'ята статті 235 КЗпП України).
Негайне виконання судового рішення полягає в тому, що воно набуває властивостей обов’язковості і підлягає виконанню не з моменту набрання ним законної сили, а негайно з часу його оголошення в судовому засіданні.
Оскільки зазначена норма права в імперативній формі передбачає негайне виконання рішення суду про поновлення працівника на роботі відсутність у судовому рішенні вказівки про це не позбавляє рішення його обов’язковості з моменту проголошення.
Обов'язковість рішень суду віднесена Конституцією України до основних засад судочинства (частина п’ята статті 124 Конституції України). Отже, з огляду на принцип загальнообов'язковості судових рішень за змістом статей 14, 367 ЦПК України судові рішення, які відповідно до закону підлягають негайному виконанню, є обов’язковими для виконання, зокрема, посадовими особами, від яких залежить реалізація прав особи, підтверджених судовим рішенням.
Як роз’яснив Пленум Верховного Суду України у пункті 34 постанови Пленуму Верховного Суду України від 6 листопада 1992 року № 9 «Про практику розгляду судами трудових спорів», належним виконанням судового рішення про поновлення на роботі слід вважати видання власником про це наказу, що дає можливість працівнику приступити до виконання своїх попередніх обов’язків.
Отже аналіз зазначених правових норм дає підстави для висновку про те, що законодавець передбачає обов’язок роботодавця добровільно і негайно виконати рішення суду про поновлення працівника на роботі і цей обов’язок полягає у тому, що у роботодавця обов’язок видати наказ про поновлення працівника на роботі виникає відразу після оголошення рішення суду, незалежно від того, чи буде дане рішення суду оскаржуватися.
Відповісти
Юрист як ніби прочитав мої думки. Я вже розпочав це писати. Дякую юристу. Кваліфіковано, підтверджено. Треба "Юристу" Поліщуку пояснити все в деталях, бо СНУ ім. Палиці готує не юристів, а вчителів суспільствознавства дл шкіл Любешівського району.
Відповісти
А якщо нема наказу, що далі?
Відповісти
Залишайся поки винісут в перед ногами ! Риже чмо
Відповісти
Боже Боже та Поліщук це найбільша Ваша помилка більша ніж Сашко мер, воно з охороною в кількості 10 чоловік в баню на зміїнець їздить це позор.
А Ваш укроп просто булька проаналізуйте кого Ви туди набрали по селах яких депутатів кр кунів в них самих дома забори повалені і зілля кругом брєд Ви і Ваша партія
Відповісти
це добре що перед виборами усі побачили усю цю продажну срань що зібрав укроп.
Палиця скоро чухне до Женеви а ви тут залишитеся, готуйте вазелін....
Відповісти
І ще одне Поліщук не юрист, а викладач права, і останній раз в судів був два з половиною роки назад, він тіко в опері може нужник обіймати а не містом керувати, зашийте його
Відповісти
задниця сидіти на двох кріслах нерозійдеться по швам ???
Відповісти
Погано бути в Укропі!!!!!!!
Відповісти
ей зачекайте. а якже моя зарплата у 23 тисячі гривень? як я маю робити ремонтик у квартирі своєї доці студенточки, яку купив минулого року за 1 млн 275 тис гривень? де мені як чесному порядному політику взяти гроші на ремонт великої сучасної європейської квартири? ви про це думали хотя би???
Відповісти
Залишаєшся на посаді до вівторка.А в вівторок згідно Постанови суду зобов'язаний звільнити кабінет,передати печатку і ключі!!! А вже потім подавай на апеляцію. Постанову суду ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ ВИКОНАТИ!!! І цього ВИМАГАЄМО МИ Л У Ч Н И!!!
Відповісти
Один такий самий "легітимний" вже в Ростові. Роби висновки, прищавий.
Відповісти
а як же закон для укропу не існує?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні