На Рівненщині токсикоман задушив стареньку за те, що зробила зауваження

0
0
На Рівненщині токсикоман задушив стареньку за те, що зробила зауваження
Ввечері 3 червня мешканку селища міського типу Квасилів Рівненського району було задушено поблизу траси «Київ-Чоп».

Про це власкору IA ZIK повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

Правоохоронці з’ясували, що близько 18-ї години жінка поверталася з городу додому. У кущах помітила чоловіка, який нюхав клей. Жінка зробила йому зауваження. Перебуваючи під дією отруйної ейфорії, чоловік не вагаючись повалив жінку та почав стискати горло. Коли та вже не подавала ознак життя, зірвав з неї золоті сережки.

Після цього зловмисник пішов до поліції та зізнався у скоєному. Він показав слідчо-оперативній групі місце злочину.

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі готують клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Під час поверхневого огляду у кишені штанів поліцейські виявили крадені сережки. Відповідно до медичного освідчування зловмисник, окрім наркотичного, перебував ще й в алкогольному сп’янінні.

Як пояснив він правоохоронцям, вже три роки як перестав бути токсикоманом. Однак чергова сварка у сім’ї підштовхнула на старі подвиги.

Тепер за вчинене відповідно до санкції статті чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до 15 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні