Лучани обурені необхідністю переплачувати в маршрутках, бо тролейбусів не дочекатися

2
10
Лучани обурені необхідністю переплачувати в маршрутках, бо тролейбусів не дочекатися
Жителі Луцька незадоволені графіком руху тролейбусів та необхідністю переплачувати в маршрутках.

Відповідну петицію зареєструвала місцева мешканка Ніна Мартинова.

Жителі мікрорайону ЛПЗ-Гнідава обурені необхідністю надто довго чекати тролейбус як в прямому, так і в зворотньому напрямку або переплачувати в маршрутному таксі.

Лучани кажуть, щоб одиниці-двійки- п’ятнадцятки не їхали одна за одною разом, графіки відправлення з СКФ "Україна" відкориговані. Тому місцями інтервал на 1-ці і 2-ці може сягати від 12 до 18 хв. Коли починають ставати на обід, інтервал на 1-ці і 2-ці стає місцями 24-35 хв.

Жителі проспекту Волі також обурені – на Старий ринок і мікрорайон Гнідава-ЛПЗ часом дуже тяжко дочекатися тролейбуса №2, а зі Старого ринку їм так само тяжко дочекатися тролейбуса №1, тому змушені переплачувати в маршрутному таксі.

Крім того, багатьох лучан обурює той факт, що тролейбусне сполучення проспектів Соборності, Перемоги з мікрорайоном ЛПЗ увечері закінчується о 21:20, проспекту Волі з ЛПЗ – о 22:00, в той час як тролейбуси №15-15А продовжують курсувати центром міста, і дістатися до мікрорайону ЛПЗ між 22:00 і 23:15 годинами неможливо нічим, крім маршрутного таксі або таксі.

Але й у цьому разі залишається відкритим питання, як дістатися до власних домівок мешканцям вулиць Станіславського, Бенделіані, просп. Дружби Народів у найдешевший спосіб.

Лучани просять на тролейбусних маршрутах №1 і №2 в будні додати по 2 машини. Відповідно на маршрутах №15-15А по буднях скоротити по 2 машини. А також вирішити питання з тролейбусним сполученням з мікрорайоном ДПЗ до 23:30.

«Хочете мати стабільний пасажиропотік – зверніть пильну увагу на існуючу проблему! Вирішення її практично не потребує додаткових капіталовкладень», - йдеться у петиції.

До кінця збору підписів залишилось 14 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тролейбусом їхати швидко і дешевше за маршрутки, та й місця більше , але як його дочекатись. Може це зроблено спеціально: потім можна сказати -невигідно бо нема пасажирів. Та не коже може чекати 30 хв., щоб потім проїхати 15 хвилин. Треба на кожні й зупинці графік руху , тодіі люди будуть орієнтуватись скільки ще чекати.
Відповісти
Цікаве в вас вирішеня питання, зробити це зарахунок інших. А вам не спало в ту голову що маршрут 15 і 15а обслуговують більшу частину міста. Тобто давайте поставим на коліна пів міста щоб добре було проїтатись двом недовольним задницям.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні