--> У столиці лось переплив Дніпро | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У столиці лось переплив Дніпро

4
5
У столиці лось переплив Дніпро
У столиці лось переплив із правого берега Дніпра на лівий. Відео зі звіром, що плив, у четвер, 8 червня, розмістив у Facebook користувач Вадим Бортник, - пише Кореспондент.НЕТ.

Чоловіки, які каталися на яхті, помітили лося, що перепливає річку. Вони стежили за запливом парнокопитного до тих пір, поки він не вибрався на протилежний берег.

Раніше на сторінці рятувальників тварин Kyiv Animal Rescue Group у Facebook з'явилося повідомлення про те, що по Оболоні бігає поранений лось.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Гузя з'явився конкурент?
Відповісти
Серйозна новина.Промислові підприємства що не день починають працювати, сільськогосподарськими підприємствами обробляється вся земля. вітчизняними товарами забиті всі магазини супермаркети, на експорт продукція іде кожен день десятками ешелонів, ціни на продукти, товари весь час падають... Залишилось тіьки про лося писати...
Відповісти
А хіба не так? Щось не подобається - чемодан,вокзал... )))
Відповісти
Та вже купа народу з чемоданами на вокзали носи наставила.. Чекають безвізу з тим щоб десь на роботу пристроїтись в ЄС. тільки ж не знають що за таке - штраф 5 тис євриків і на 5 років депортація з ЄС
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні