По сина так ніхто і не повернувся, - зворушлива історія хлопчика з Волині

9
52
По сина так ніхто і не повернувся, - зворушлива історія хлопчика з Волині
Хлопчик з Турійська, якого покинули батьки, став гордістю Волині.

"Здорові, нормальні батьки залишили його немовлям на бабусю, потім роз’їхалися, створили нові сім’ї і… забули про первістка. А він свою тугу виливає в піснях, які здобувають перемоги на всеукраїнських та міжнародних конкурсах", - пише Вісник&Ко.

Бабуся самостійно виховує маленького Максима Ткачука, який став горістю Волині. Жінка розповідає, що батьки хлопчика поїхали до Києва, залишивши онука на неї.

У столиці вони одружились, але згодом розійшлися та створили нові сім'ї. Проте по Максимка в Турійськ ніхто з них не повернувся.

Бабуся змалечку помітила, що дитя підспівує всі реклами, що йдуть по телевізору. Зауважила, що попадає і в ноти, і в такт. Якось зустріла вчителя музики й попросила прослухати Максима. А вже у вісім років Максим здобув свою першу перемогу на всеукраїнському конкурсі.

Сьогодні за плечима хлопчика не один фестиваль не лише загальнодержавний, а й міжнародний.

Бабуся Максима пригадує, як колись поїхала до Києва на черговий конкурс. В цей час у столиці був батько дитини. Проте побачитись з сином так і не прийшов.

Іншим разом жінка в супермаркеті зустріла Любу - матір хлопчика. Рідна ненька… відвернулася, вдала, що не впізнала сина зі свекрухою.

Наразі бабуся маленького Максима цікавиться питанням опікунства.

Тим часом щаслива дитина повертається з нагородою із чергового конкурсу – отримав друге місце на міжнародному фестивалі «Перлина-фест». І вже готується до майбутніх перемог.
Теги: дитина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
52

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Згадають коли хлопчик стане відомим і гроші появляться, тоді батько час знайде, а мати зразу впізнає "рідну кровинку", і саме головне, як вони будуть плакатись, що їм важко жилось на той час.
Відповісти
Бережи бабцю. А батьки ще приповзуть та благатимуть пробачити. Здоровя тобі та бабусі, й нових перемог.
Відповісти
Батьки - виродки ! Жах !
Відповісти
То це виходить, що рідний син не навідується не тільки до свого сина, але і до рідної неньки... Хоч не можна так говорити, але таких дітей треба ще немовлятами топити... Роди їх в муках, г"""но після них прибирай, ночі не досипай, а воно отаким нелюдом потім виросте... Хоч внука родив для матері - хоч на це був здатен......
Відповісти
Яким же треба бути не розумним(повною дурепою),щоб такий коментар написат?! "таких дітей треба ще немовлятами топити... Роди їх в муках, г"""но після них прибирай, ночі не досипай, а воно отаким нелюдом потім виросте... " Таких Айрінів треба позбавляти батьківства-бо це латентний шизофренік. Хто зна чи вона свою дитину не втопить коли та її перестане слухатись. А хіба дитина винна, що її як забавку народжують собі а потім виховання ноль ?! А хіба дитина просилась в цей несправедливий світ??? А як народила в муках........то і виховання дай далі! Любити і поважатимуть тільки за таке. Я не виправдовую "ніби батька", але ця повія(шмара) чим довела що з тридцяти клієнтів за тиждень саме він є батьком???
Відповісти
Цілком підтримую вас Оксано.це ж яке серце потрібно мати льодянеі безболісне.
Відповісти
Читати статтю без сліз неможливо, дай Боже здоров'я бабусі та сили ,натхнення .Тепла у Ваших щирих ,добрих серцях,а майбутньому співакові невичерпної енергії у нових починаннях !!!
Відповісти
Не все тут є правдою. Хлопчик живе з бабою і мамою. А стаття - піар. Хтось хоче заробити.
Відповісти
Все тут правда! А мамою вважають його тітку Наталію! Вона теж його виховувала з народження!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні