У Прилуцькому вбили кота волинського депутата

11
-7
У Прилуцькому вбили кота волинського депутата
Улюбленицю сім’ї депутата Волинської обласної ради (фракція «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»), помічника народного депутата Ірини Констанкевич Олександра Омельчука, бенгальську кішку, знайшли його діти на березі озера сьогодні неживою.

Зі слів господаря кішка ніколи не підходила до чужих, навіть оминала і гостей, які до нас приходили, - повідомляє прес-служба УКРОПу.

"У нас є ще один кіт – британець Маркіз. Увечері коти завжди гуляли разом", - зазначає Олександр Омельчук.

За словами господаря, 12 червня близько 23.00 його та членів сім’ї розбудив сильний звук, який дуже нагадував той, що виникає при пострілі.

«Я визирнув у вікно, але у дворі все було без змін, – каже Олександр Володимирович. – Уранці, 13 червня, Маркіз прийшов додому сам. Він був переляканий, а нявкіт нагадував плач. Ми не могли зрозуміти, що трапилося», - розповідає депутат.

Діти депутата, а їх у нього троє, шукали кішку з вчорашнього ранку. Однак, лише сьогодні по обіді їм вдалося помітити вже неживу кішку на березі місцевого озера. Водойма усього за кілька десятків метрів від будинку Омельчуків.

«Тіло тварини було мокрим, шерсть стояла дибки, хоча на вулиці ж суха погода. Припускаю, що кішку кинули у воду, а її випадково вийняв котрийсь з рибаків. Коти уміють плавати, тому втопитися сама тварина не могла», – каже депутат.

Олександр Омельчук переконаний, що розправа з кішкою – це помста за його професійну діяльність. Не виключає, що це пов’язано все-таки з політикою, а не бізнесом.

Нагадаємо, що нещодавно невідомі садисти порубали сокирою пса ще одного помічника народного депутата Ірини Констанкевич Олександра Самчука. Інцидент трапився у Маневичах. Незважаючи, на усі спроби врятувати улюбленця, він таки помер за кілька днів після перенесених операцій. Олександр Самчук звертався до правоохоронців, однак, безрезультатно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо це так, то це тварі!!! Нічого, Бог накаже за братів наших менших! Горіть в пеклі!!!
Відповісти
Якийсь брєд!
Відповісти
це ті провокатори,що спалили авто Лапіна.
Відповісти
"з професійним діяльністю" - це смішно. Яка діяльність, яка професійність. Простіше звинуватити Путіна. Кішку шкода.
Відповісти
Невимовно шкода. Коли будуть відспівувати кота? Повідомте завчасно.
Відповісти
Кота в лік святих -він же кіт депутата.Дурня якась а не новина!
Відповісти
Доказ, що безкарність породжує злочинність. По постраждалій собаці не знайшли винних і тут нікого шукати не будуть, бо людей вбивають і нікому діла до того немає, а тварини взагалі в нас істоти безправні.
Відповісти
Да укроповцам надо было самим по своим каналам найти обидчиков собаки и разобраться с ними, чтобы молва пошла, что кто тронет их людей, то тем непоздоровится, а так проявили слабость и все будет теперь ещё не раз такое. Полиция это хорошо, но не в этой жизни, пока у нас эпоха Дикого Запада, кто сильный, тот и прав. Ещё оружие всем разрешат и вообще будет весело. А по поводу кота может и не политика, а просто несчастный случай. С собакой было все яснее.
Відповісти
Вже з укропівцями треба щось робити.До чого тут кішка?
Відповісти
О це новина
Відповісти
Клоуни
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні