Розповіли правду про знищення ДРГ бойовиків під Жолобком

0
-1
Розповіли правду про знищення ДРГ бойовиків під Жолобком
Після знешкодження ДРГ бойовиків з офіційною заявою виступив командир 93-ї бригади, полковник Владислав Клочков.

24 червня ДРГ терористів під керівництвом кадрового російського офіцера капітана Щербака Олександра Олександровича з позивним "Алекс" висунулася з району села Жолобок у глибину позицій 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади ЗСУ, - пише УНІАН.

Ці наміри були своєчасно виявлені підрозділами військової частини, йдеться у заяві Клочкова на Facebook-сторінці 93-ої ОМБр.

"Обійшовши ворога та маючи тактичну перевагу, наші військовослужбовці запропонували супротивнику скласти зброю без бою, гарантуючи життя та безпеку. Командир групи та снайпер здійснили спробу збройного опору та були ліквідовані у ближньому вогневому бою, але не ножами, сокирами чи списами, як подали це окремі ЗМІ", - розповів комбриг.

Він додав, що решта – сапер, снайпер і два кулеметники затримані.

Один з них – 22-річний громадянин Російської Федерації, мешканець Алтайського краю.

"Як трофеї взято зброю, яка вироблена та перебуває на озброєнні в армії Російської Федерації, зокрема, гвинтівку СВД 1994 року випуску з пластмасовими прикладом та цівкою; спорядження нового зразка, розроблено для російських диверсійних груп та інші речі", - йдеться у повідомленні.

Трофейна зброя facebook.com/93OMBR Наразі щодо затриманих проводяться слідчі дії, а в "ЛНР" відмовилися їх визнавати, назвавши "курсантами Харківського інституту МВС".

Як повідомляв УНІАН, у районі проведення АТО українські військові знешкодили ДРГ противника. Чотирьох бойовиків затримано, а ще двох - командира та одного з диверсантів, які чинили злісний опір військовим, - ліквідовано.

У свою чергу, журналіст Юрій Бутусов писав, що на Донбасі українські бійці 20-го батальйону знищили ворожий патруль холодною зброєю.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні