Де у Луцьку можна безкоштовно зарядити ґаджети

0
0
Де у Луцьку можна безкоштовно зарядити ґаджети
У світі альтернативні джерела вироблення енергії – давно не ноу-хау, однак нині українські міста наввипередки змагаються у кількості встановлених сонячних батарей для зарядки електронних пристроїв. Луцьк – не виняток. «Волинь24» підготувало добірку місць, де мешканці та гості Луцька можуть безкоштовно зарядити ґаджети.

«СОНЯЧНА» ЛАВКА НА ТЕРИТОРІЇ СВЯТО-ТРОЇЦЬКОГО КАФЕДРАЛЬНОГО СОБОРУ




Встановили лавку торік з нагоди Дня Незалежності України волонтери «Фундації розвитку громад» спільно з компанією «Спеціалізовані енергетичні технології». Вона стоїть у сквері на території управління Волинської єпархії УПЦ КП. Спроектував та допоміг втілити ідею у життя ветеран АТО Сергій Хомяк. Лучани та гості міста можуть заряджати тут чотири електронні пристрої одночасно.

ДВА «СОНЯЧНІ» ДЕРЕВА НА ВУЛИЦІ ЛЕСІ УКРАЇНКИ




Дерева встановили в рамках реконструкції вулиці. Вони складаються з кованої основи та батарей, які заряджаються від енергії сонця. На кожному дереві прикріплено п’ять сонячних панелей потужністю у 30 Вт кожна, котрі заряджають розміщений внизу акумулятор. Той подає напругу в чотири USB-роз’єми. Тут одночасно можна заряджати вісім електронних пристроїв.

«СОНЯЧНА» ЛАВКА ПОБЛИЗУ ЦЕНТРУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ




Як повідомили у ЦНАПі, з ініціативою встановити лавку до очільниці департаменту звернулося керівництво інтернет-супермаркету lazeika.ua. Цю ідею підтримати, тож відтепер тут можна безкоштовно заряджати чотири пристрої одночасно.

«СОНЯЧНА» ЛАВКА НА ТЕРИТОРІЇ ЛУЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ




Лавку університету з нагоди дня його 50-річчя подарував випускник факультету бізнесу Роман Михальчук. «Сонячна» лавка може заряджати чотири електронні пристрої.

Підготувала Надія МІЩУК.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні