А мама на 9-му місяці вагітності: із життя військового з Волині, який повісився

4
-1
А мама на 9-му місяці вагітності: із життя військового з Волині, який повісився
Матір військовослужбовця із Залужжя розповіла про сина та його дівчину.

29 червня у дворі власного будинку жінка знайшла сина повішеним, а незабаром пішла з життя і дівчина військовослужбовця, пише ТСН.

"Хлопець він був хороший. Служив у 14-й ОМБр. Йому 18 серпня мав б виповнитися 21 рік, а дівчині його Діані мало б бути 17 років у вересні. Вона вже випустилася зі школи, він був з нею на випускному. Діана, як закінчила школу, вирішила вступати до військового училища, здається Львівської області. Їй вже прийшло два листи про прийняття, а він ніяк не міг це прийняти, так вони любили один одного.

Він думав, що як вона поїде, то він їй стане непотрібний і просто не міг цього пережити. Бо йому треба було б залишитися тут у 14-й бригаді, а вона поїхала.

Всі його любили тут у селі і стільки друзів було у нього. Вони з
Діаною ходили завжди разом під руку. Я ще казала тоді: "Ой, діти, скоріше ваше весілля буде ніж все те ваше навчання". А от він просто не зміг пережити, що вона покине його та поїде навчатися", – каже пані Людмила.

Напередодні трагедії 29 червня Віталій прийшов додому пізно, зачинився у кімнаті.

Як тільки стало відомо, що Віталій повісився, прибігла його дівчина Діана і стала кричати, що все через маму, яка відмовилася пустити її до нього на зустріч, аби попрощатися.

"Вона на похороні коли була, забрала його портрет, поставила у себе в кімнаті і написала свою передсмертну записку: "Вибачте мамо, я йду до коханого. Я тебе дуже люблю, але без нього жити не можу. Поховай мене у випускному платті біля нього". І все, у хліві у повісилася", – каже жінка.

Крім того, у дівчини днями померла бабуся.

Матір військовослужбовця чекає дитину, зараз – на 9-му місяці вагітності. Віталію лишалося відслужити трохи більше року, тому мама сподівалася на його допомогу у вихованні дитини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурдом...
Відповісти
Песец... лютий песец... Кого виростили?? І з цього покоління багато таких - найменша проблема - або ридають або кричать що собі життя вкоротять.. або й дійсно ідуть у пекельні світи ( самогубство засуджується всіма релігіями, оскільки людина не пройшла на Землі свої уроки і поставила своє его над планом вищих сил)...А для матерів і батьків біда чорна...
Відповісти
Так треба сказати "дякую" українському Тель-авіденію, яке з ранку до ночі показує дебільну дурню, де всі герої дико екзальтовані, або просто невгамовно буйні. Іконою гумору став маланєц зеленскій з похабним кварталом і байстрюченям - сватами. По Тель-авідінію людям нав'язується депресивне мислення і відвід від справжніх життевих ідеалів. Сучасний теле продукт - один з видів зброї у сучасній війні
Відповісти
Квартал і Свати доводять людей до самогубства??Ндааааа...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні