У Китаї школяр викрав автобус і катався містом

0
-5
У Китаї школяр викрав автобус і катався містом
Китайський школяр в Гаунчжоу викрав автобус і їздив на ньому по місту 40 хвилин, поки його не зупинила поліція, передає УНН із посиланням на ВВС.

У китайських соцмережах поширюють відео, на якому хлопчик керує автобусом. За даними ЗМІ, йому від дев'яти до 12 років.

Перехожі помітили школяра за кермом автобуса вдень 3 липня і повідомили в поліцію. Зупинити автобус вдалося лише через 40 хвилин.

Хлопчик за кермом нікого не зачепив. Про пошкодження автомобілів або іншого майна також не повідомляють.

Як школяреві вдалося викрасти автобус - не зрозуміло, але на фотографіях видно, що скляна частина дверей автобуса розбита.
Власник автобуса - компанія Guangzhou Yueyun Bus Co - повідомила, що цього хлопчика раніше вже затримували за крадіжки мобільних телефонів і гаманців.

Представники Guangzhou Yueyun Bus Co додали, що компанія допомогла спіймати викрадача за допомогою GPS-пристроя в автобусі.

Коли хлопця упіймали, його доставили до відділку. На ще одному відео показували, як він заходить до будівлі з сигаретою у руках.

Поліцейські розпитували його про викрадення, але хлопчик закривав обличчя руками і відмовлявся відповідати на запитання. ЗМІ пишуть, що йому не пред'явили звинувачення через його вік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні