У Луцьку за день шахраї ошукали пенсіонерок на 300 тисяч гривень

2
0
У Луцьку за день шахраї ошукали пенсіонерок на 300 тисяч гривень
У Луцьку шахраї ошукали двох пенсіонерок за день. Загальна сума "здобичі" становить більше 300 тисяч гривень.

Від шахрайських дій групи зловмисників у Луцьку упродовж одного дня – 30 червня - постраждало дві жінки похилого віку. Одна з них позбулася 30 тис грн., інша – 9 тис. доларів США, - повідомляє прокуратура Волині.

Шахраї працюють утрьох. Одна дівчина вдає промоутера та пропонує потенційній жертві у ході "акції до річниці" відомих мереж аптек та супермаркетів одержати картку на величезну довічну знижку. Її напарник-чоловік підігріває інтерес жертви. І ще одна шахрайка – жінка пенсійного віку – так само хоче мати картку на знижку. Бажану картку одержують обидві жінки і – у них "випадково" співпадають останні цифри у номерах карток, що дає їм можливість поділити на двох суперприз – посудомийну машину.

Але суперприз на двох не ділиться. Тому його одержить та жінка, в якої є більше готівки. Пенсіонерка-шахрайка з жалем визнає, що вона не місцева і не може показати, скільки в неї вдома грошей, та іде з місця події. Жертва ж, увійшовши в азарт, везе шахраїв додому, де в ході нехитрих дій вони заволодівають усією наявною в помешканні готівкою та зникають.

Ошукавши у такий спосіб двох довірливих пенсіонерок, шахраї за день заволоділи коштами на суму 310 тис. грн.

За обома фактами шахрайства розпочато кримінальні провадження.
Теги: шахраї
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось ця розводка нагадує "базарний лохотрон"минулих років.А звідки в пенсіонерів такі гроші,і плачуть що пенсіі маленькі...
Відповісти
Часто буває, що діти дають свої заощадження на збереження батькам...Бо старші люди - зайвої копійки не витратять, та й ніхто не подумає їх грабувати...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні