Вийшов друком шостий номер першої вечірньої газети Луцька «Волинь24»

0
9
Вийшов друком шостий номер першої вечірньої газети Луцька «Волинь24»
Сьогодні, 17 липня, вийшов у світ шостий номер першої вечірньої газети Луцька «Волинь24».

У ньому ви прочитаєте:

«Пліснява та руїни: «Луцьккондитер» перетворюється на брухт» – історія занепаду успішного колись підприємства, яке після того, як його прибрала до рук київська підприємиця, не оновлювало обладнання, не повертає 45-мільйонний кредит банку, має купу боргів перед постачальниками сировини, що призвело до зупинки роботи, скорочення штатів, несплати податків у бюджети різних рівнів та інших обов’язкових платежів. «Волинь24» друкує фото, на яких видно, до чого довели його столичні «інвестори».

«Уперше в Україні. Лучани можуть відкликати депутатів міськради». У місті триває збір підписів за відкликання депутатів, які, на думку ініціаторів цієї акції, пішли всупереч волі партійного керівництва.

Не всі лучани підтримують таку ініціативу. Через що у палатках, де працюють активісти, вже траплялися конфлікти. Навіть викликали патрульну поліцію. Як це було, прочитаєте в першій вечірній газеті Луцька.

За традицією, «Волинь24» у понеділок запрошує лучан привітати відомих земляків, які святкують цього тижня дні народження. Також газета друкує календар магнітних бур на найближчі дні.

Чому зупинився «Бім-бом» на Театральному майдані, хто його має обслуговувати, чому на вулиці Лесі Українки знову орудують шахраї, чому дев’ятиповерхівка в місті тріщить по швах, а міська влада не реагує? Ці та інші питання ставить видання, сподіваючись почути відповіді на них відповідальних осіб.

Із поразки розпочала «Волинь» футбольний сезон у першій лізі. Газета вміщує розлогий звіт про матч на «Оболонь-Арені» в Києві, де лучани зустрічалися з чернігівською «Десною». Подарунок для футбольних уболівальників: програма телеканалів «Футбол-1» і «Футбол-2» на поточний тиждень. Також на спортивній сторінці: повний склад «Волині», заявлений на першу половину сезону.

Як завжди в газеті, традиційна рубрика «Трапилося цими днями», новини про останні події з життя міста й області, реклама, а також багато іншої цікавої й корисної інформації.

Поспішайте отримати свіжий примірник вечірньої газети у пунктах розповсюдження:

Зупинка «ЦУМ»

Зупинка «Готель «Україна»

Зупинка «проспект Волі» (навпроти «Перлини»)

Зупинка на розі Володимирської і Львівської

Зупинка «Там-Там»

Північний ринок

Біля супермаркетів:

«ПАККО» (вул. Ковельська)

«Салют» (район ЛПЗ)

«ВОПАК» (Київський майдан);

«Сільпо» (ТРЦ «Промінь»)

ТЦ «Слон» (вул. Кравчука)

«Салют» (проспект Президента Грушевського)

«Салют» (пр. Соборності)

«Салют» (40-й квартал)

«Наш край» (поблизу ТЦ «Гостинець»)

«Наш край» (проспект «Відродження)

«Наш край» (вулиця Львівська)

Газета розповсюджується БЕЗПЛАТНО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні