У Луцьку немовля постраждало через вакцинацію

51
-2
У Луцьку немовля постраждало через вакцинацію
У Луцьку шестимісячне немовля постраждало після того, як йому зробили щеплення.

Про це написала молода мама Світлана Кістенюк на сторінці "Луцьк то є Луцьк" у Фейсбуці.

"У вівторок погодилася на вакцинацію шестимісячного синочка від правцю, дифтерії, коклюшу індійською вакциною. Від наслідків цього вчинку на даний момент страждає моя дитина, другу добу у дитини температура 39 яку, я практично не можу нічим збити", - йдеться у дописі жінки.

З її слів, дитина страждає від болю, не спить. А від жарознижувальних препаратів у немовля почалась діарея.

"Збираюся їхати в інфекційну лікарню. Дитина до цього часу нічим не хворіла. У понеділок це був цілком здоровий хлопчик, тепер я біля нього цілодобово плачу", - бідкається Світлана Кістенюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Збираюся їхати у лікарню", але спочатку - напишу у фейсбуці, а диьтинка - потерпить, лайки - важливіші.... ну нема слів....
Відповісти
при чому тут лайки. жінка правильно зробила, що написала у ФБ, аби застерегти інших!
Відповісти
Захворіла не від вакцини, а від того ,що була ще ослаблена.Дитина повинна бути здоровою мінімум дві неділі до вакцинації. Батьки повинні за тим дивится. Лікар дивиться тільки перед проведенням щеплення. Вакцинувати потрібно, і від щеплення набагато більше користі ,ніж від невакцинації. Неграмотність батьків приводить до хворіб.
Відповісти
А ще від того , що багато батьків нехтують рекомендацією, давати жарознижуюче після вакцинації!
Відповісти
Ви такі розумні.... Не ваша дитина страждає...
Відповісти
Я теж робила цю вакцину, і теж була температура і погано спала і ніжка боліла, це стандартний ефект на вакцину, лікарі попереджають про побічні дію і дають рекомендації як покращити стан дитини. Три дні і все минуло... І не шкодую, бо знаю що тепер моя дитина захищена
Відповісти
Ви на 100%впевнені,що ваша дитина після вакцинації захищена?
Відповісти
Вакцина індійська...всім діткам у Луцьку кому робили цією вакциною були такі наслідки...а не мама не догледіла,вакцину таку НЕ ЗАВОЗИТИ ДО УКРАЇНИ(індійські)...
Відповісти
Ви правду написали про те, що всі діти страждають через індійську вакцину. Моїй донечці теж робили. Ніжка була опугша, червона. Малеча немогла ходити два дні,боліло ((((
Відповісти
Для чого писати такі статті, якщо автор не розбирається у можливих наслідках даної вакцини. 80% дітей так переносять дану вакцину, це в межах реакції на неї, що описані в інструкції. Така реакція через те, що вакцина має нерозщеплені клітини і менш очищена, ніж її європейські аналоги. Тимбільше мама немовляти не робила жодних аналізів перед щепленням, щоб хоча б перевірити базові показники стану її дитини ( з її слів в групах фб)
Відповісти
Це ви не розбираєтесь!
Ця вакцина є обов'язковою, нам в дитинстві теж її давали
Але щось я не пам'ятаю щоб така реакція була на неї
ТСН нещодавно проводила журналістське розслідування, ця вакцина є безкоштовною для України, її індійці випробовують на наших дітях
Відповісти
Та не в тому справа, замість - викликати швидку, чи негайно самотужки завезти дитину у лікарню - вона пости пише у фейсбуках...
Що дорожче, дитина чи лайки?
Відповісти
Здається я Вас особисто не ображала, а лише висловила свою думку до автора (конструктивна критика). В інструкції є чітко описано про наслідки цієї прививки і в більшості вона така і є. Кожен адекватний лікар перед щепленням це пояснить, а батькам вже робити вибір колоти чи ні, є альтернатива бельгійська вакцина. А ці начебто "трагічні" новини висмоктані з пальця і скопійовані з будь-якого нового посту з інтернету, вже реально піднадоїли. Де професійна журналістика? Одні копірайтери...
Відповісти
Оля Гунько,то ви????? Хватить піаритись в фейсбуці,нарешті заведіть своїх дітей і посидіть біля них,коли в них температура 39 і нічим не збивається...а то свої поради,да я,да вот....
Відповісти
А якщо мама не компетентна і як вона може знати, що ій потрібно аналізи здавати...Це лікарі мають перед щепленням направити дитину на аналізи або хочаб відкрити карточку і глянути записи про стан здоров,я дитини, а не конвеєром, бо план виконати потрібно, направляти всіх на прививку....2 питання: хворі? згоду написали? тоді на щеплення...головне, що ми відповідальності не несемо за вашу дитину...Це ьки зараз реакція темпер. і біль в ніжці...зайдіть в нет і почитайте скільки ще вірусняків тваринних у тіі вакцині, які ніхто не досліджує, а вони пхають іх у наших дітей..., а потім через місяць, через 2, через рік вилазять різні хвороби від найпростіших до нацскладніших..А ми думаєм, звідки ті хвороби? В кожного зв чайно своє рішення. Бережіть своіх діток!
Відповісти
А чого ви пишете лише про єдиний випадок? Проведіть журналістське розслідування і жахнетесь яка кількість дітей постраждала від Індійської вакцини в одному Луцьку. Моїй дитині також робили цю вакцину рік тому і в нас теж був нестерпний біль, температура і розбухання ніжки! І я особисто знаю дуже багато випадків. Дуже хотілося б цю вакцину вколоти дітям та онукам наших депутатів, щоб ті побачили яку "якісну" вакцину вони привезли нашим дітям!
Відповісти
Рік тому цієі вакцини ще не було в Украіні, не пишіть неправду
Що значить "постраждала "? Постраждати ---це захворіти або померти в 21 ст від керованих інфекцій !
Відповісти
Лікарі про такі наслідки попереджають...що 2 лні буде боліти нога ..може напухнути..про температури...Ми відмовились від такої вакцини. Проте зараз треба купувати бельгійський інфанрікс (якщо правильно написала) котрий коштує за одне щеплення, а їз треба 3- від 900 до 1200 грн. ОТАКА МЕДИЦИНА!Чула від однієї мами, що лікар їй сказав, що індійська вакцина- це блогодійна допомога... отакі от справи!
Відповісти
Печально, що на даний момент немає ніде бельгійської. Ми записалися чергу на неї, то аж на вересень. І то не відомо чи буде!
Відповісти
тим хто закупив цю галіму індійську вакцину колоти її потрібно. бо козли закупляють га.но різне, роблять це примусовим. а страдають діти! раніше була нормальна бельгійська вакцина, а тепер незрозуміло, що!!!! Ідіоти які при владі!!! не калічте чужих дітей, закупляючи незрозуміло, що. Собі 10 кратну дозу цієї вакцини вколіть і всім тане добре!
Відповісти
Нам теж пропонували вакцинувати дитину індійською вакциною, благо лікар нам порадив на неї не погоджуватись
Відповісти
До лучани.Ти грамотейка ,напиши правильно слово хворіб. Це тобі потрібно вколоти цю долбану вакцину від хворіб.
Я не робила ні однієї привики своїй дитині,яка слава Богу не хворіла майже ні разу і зараз не дала і не дам робити прививки своїй внучці.Це ви вбиваєте своїх дітей.Олігархи і роблять, нас українців,піддослідними кроіками.Ми, вже вимираємо від злидинів і нестачу коштів лікуватися,бо ліки вартують космічну суму.А тут дурнуваті,вбиваємо самі доброільно своїх дітей. Самі ж заражаєте дитину хто зна чим.Дитина здорова ні, потрібео цю трутку ввести в організм і не буде хворіти.Хто вам таке казав? Буде, а цю гадость тільки послабить імунітет дитині, а не послабить хворобу.Бо я вакцина недоброякісна.Її ніхто не перевіряє.Вже зробили примусово від полемеоліту.Де він був? Два випадка на Закарпатті і,то не підтвердилися.А вони під шумок спхнули гадость.І,що скільки діток стали каліками. Та цього полемеоліту вже нема з 1963 року. Ніде в Європі цієї прививки не роблять. Читайте Інет,зараз відкрита інформація.Це ж не совдеп,що все було закрито.Боялися загниваючого каптілазму. У нас безвіз-вільно у Європу маршируєм.Хай привселюдно цією вакциною ці хабарники-лікарі щемлюють своїх діток,які дують в одну дудку з олігархами.Сені особисто моя знайома лікар казала,- не можна зараз робити привики.
Відповісти
Мама-злюка лікуйся . Ненависть до всіх і вся затьмарила тобі розум .
Відповісти
Я на 100% згодна і не вакцину дітей. Старшу з 4 років, а менший без жодного щеплення і робити не буду. Хвороби мутить, вакцини деякі не переглядають десятиліттями, втратили свою силу.
Відповісти
Молодчинка,я теж проти вакцинації,знайте нашу націю таким і ще іншими шляхами ЗНИЩУЮТЬ.......
Відповісти
Я теж проти прививок! Дуже рада чути, що теж є однодумці, які переконані, що прививки тільки вбивають наших дітей...тим більше індійські!
Відповісти
Безграмотні бабки-повитухи поради дають, а діти починають хворіти, тоді біжать до лікарів,самі тикають гроші. Індійська вакцина у всьому світі використовують при епідеміях, тільки неграмотним совкам не підходить.
Відповісти
Дякую, що хоч декілька толкових людей знайшлося на цьому форумі. Безграмотна нація.Нехай спалять відьму, коли почнеться дифтерія.
Відповісти
Невакцинованим дітям потрібно заборонити відвідувати садки та школи разо з нормальними дітьми. Батьками ,таких дітей, повинна займатись ювенальна служба, тому що такі батьки не суть загрозу дітям, і вилучати дітей з таких сімей. Лікарі зобовязані рапортувати у соціальні служби,коли відмовляються прививати дітей.
Відповісти
Нда!!! Яку ж загрозу несуть невакциновані діти? Вони що,хворі проказою? Чумою? Чим ще? Що вони зроблять "нормальним дітям"??? Ау... люди,Ви що? Якщо ваші діти вакциновані,то ж захищені від певних хвороб.
Відповісти
А чим вам не догодили не вакциновані? Вакцина ж 100% захист. І чого це вони не нормалі? Була б нормальна вакцина то неакцинованих дітей було б менше. В 2012-2015рр була хороша вакцина, в старшого в мене є всі щеплення, в меншого не всі. Так як я не готова свідомо робити дитині боляче. Нехай навіть 3-4 дні. Сестра дитині зробила цю індійську вакцину як тільки вона з"явилася. Я бачила, що робилося з дитиною. А вам подобається ця вакцина та наслідки після неї то калічте своїх дітей!!! робіть їх "нормальними" за допомогою гавно-вакцини!
Відповісти
Вам би в язика ту вакцину вколоти....
Відповісти
Шановна, це вакциновані діти несуть загрозу невакцинованим. Замість того, щоб писати прочитайте декілька статей зарубіжних професорів про щеплення, щоб дурниць не молодь.
Відповісти
Слушно. Підтримую.Тому що навіть якщо дитина щеплена, то не завжди є імунітет. І нещеплені діти несуть загрозу для щеплених. Чому наші діти мають страждати через неграмотність батьків інших дітей?
Відповісти
Така стаття є не зайвою. Хтось можливо прочитає і зробить висновки чи варто робити це індійське щеплення. Минулого року робили таку ж вакцинацію. Дитина переносила всі попередні без проблем, а ось від цієї вакцинації були великі проблеми. Постійна темперптура та плач дитини, а особливо страшно було, як у дитини були судоми. Дитину буквально "скручувало". Після повідомлення в поліклініку де робили щеплення - сказали, що є факти поганої реакції на щеплення, але їх буквально декілька і що вони попіклуються, щоб більше не робити такі щеплення. Як бачимо, щепоення роблять надалі і діти надалі страждають!
Відповісти
Колись, 13 з половиною років назад, у нас була така сама ситуація.. О, Боже, скільки ми тоді пережили...... Але тоді я, молода мама , і подумати не могла, що то від вакцини, поки те саме не сталося через рік, знову після щеплення.... Багато здоров'я забрала та вакцинація у моєї дитини.... Да...... Бережіть своїх дітей , добре думайте, бо крім вас ваші діти абсолютно нікому не потрібні.... Вам швидкого одужання... Хай Бог допомагає....
Відповісти
Така сама ситуація була у нас 13 з половиною років назад.. В тому самому віці.... Що ми тоді пережили.... Ледь дитину врятували..... Я тоді і подумати не могла, що то від вакцинації, поки таке саме не сталося через рік , знову після прививки.... Це - жах.....Думайте добре, бо за ваші діти нікому окрім вас не потрібні.... Вам терпіння і одужання... Хай вам Бог допомагає...
Відповісти
Я дуже розумію маму .12 років тому моєму здоровому сину зробили щеплення і на третій день моя дитина впала в кому і весь цей час ми боримся за його життя . У мене є ще 4 доньки і повірте без всяких щеплень вони повністю здорові. Я не довіряю ні лікарям ні вакцинам. Томущо у нас за це ніхто не відповідає. І ніхто повірте ніхто не дає гарантії що після вакцини нації наші діти будуть здорові
Відповісти
Судячи з допису, стан дитини аж ніяк не повязаний з вакциною. У дитини діарея і підвищена температура. Це найвірогідніше прояв якоїсь кишкової інфекції, а не ускладнення вакцинації. Ймовірно, мама чимось нагодувала неякісним дитину. а звинувачує вакцину. Дивно. При чому тут діарея до вакцинації? Жарознижуючі теж діарею не викликають.
Відповісти
так в інструкції вказано діарею як побічний ефект. Медик))) гиги щось ти медик недодивився)))
Відповісти
Викликають. Після першого прийому норофену відразу діарея. Якщо температура тримається бульше 2 днів до діареї додається алерічний висип. Лікарі підтверджують що це реакція на жарознижуючі....
Відповісти
Ми теж робили щеплення цією вакциної. Три дні була телпература, місяць боліла ніжка. І справа не в реакції дитини, а в тому що вакцина ГАВНО. До того робили всі щеплення і діяких реакцій не було.
Відповісти
в нас теж після косплексноі французькоі вакцини акдс була температура 39.5 три дні, що майже не збивалась.
Відповісти
Горе - лікарі та горе-медицина.Нам і нашим дітям страждати від некомпетентних медиків їхньої байдужості та їхньої безсердечності.Своїх вони попереджають про "нормальну"вакцину і "не дуже".А те що вони своїх же українців власними руками вбивають.....
Відповісти
Люди, ПРОШУ ВАС НЕ РОБІТЬ НЕМОВЛЯТАМ ДО РОКУ ІНДІЙСЬКИХ ВАКЦИН. СТАТИСТИКА НЕ ВТІШНА. ЗАЧЕКАЙТЕ НОРМАЛЬНУ, ЕВРОПЕЙСЬКУ!!!
Це щеплення дійсно тяжке. Нашому малюку 9 місяців. Дільничий педіатр навіть не відговорила, а не дозволила робити індійську вакцину.
Ми записалися у БлагоМед. 1200 грн. бельгійстка вакцина. Перед щепленням здати аналіз крові та сечі.
Бережіть своїх діток!!!!
Відповісти
Тут гарантовано коментують медики. Вас завербували, як агентів амвея, тому й паритету залученими фразочками. Вам, убогі, люди намагаються сказати, що ніхто не проти самих щеплень. Але дуже хочеться , щоб ви, нешановні, відповідально ставились до наших дітей, а ті, кому ви служите, менше собі на кишеню, більше на ЯКІСНУ вакцину. Навіть, якщо матуся безграмотність, то не значить, що її дитя можна калічити. Що ж стосується невакцинованих дітей... Чого ж ви, вакциновані, боїтесь? Ви ж вакциновані)))
Відповісти
Істерика неадекватної люлини....
Відповісти
Бред ,в кожної 3 дитини така реакція , це є нормально для цієї вакцини.
Відповісти
Збираюсь завтра своей 3 мисячний дитини робити прививку,що морад
ите?
Відповісти
За 2 дні подавайте феністил,2 год. після щеплення та на ніч нурофен
Відповісти
Я перепрошую, але це не перший результат вакцинацією індійського виробництва.
І усі про це знають та чують, АКДС є сама по собі важкою для перенесення вакциною.
Хіба не краще купити вакцину для своєї дитини іншого виробництва? Є чудова вакцина французька та бельгійська, а робити індійську і надіятись « а може пронесе» це відповідальність самої мами!
Усім легкої вакцинації
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні