У луцькому пабі вночі продавали «пиво на винос»

4
-2
У луцькому пабі вночі продавали «пиво на винос»
У Луцьку один заклад попався на продажі алкоголю вночі.

Також правоохоронці винесли постанову на один з закладів через порушення режиму роботи, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

У ніч з 19 на 20 липня робоча група провела рейд та перевірила 9 торгових об'єктів, ресторанів, закладів надання послуг тощо.

Так, з'ясувалось, заклад національної лотереї “Спорт-лото” порушив режим роботи, а іншому закладі ресторанного господарства продавали пиво "на винос".

За фактами порушення норм законодавства було винесено постанову про адміністративне правопорушення на оператора національної лотереї “Спорт-лото” (вулиця Винниченка, 4) та складено протокол про адміністративне правопорушення на бармена пабу “Barrel” (проспект Молоді, 8).

До Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області направлено лист з вимогою проведення перевірки закладу національної лотереї “Спорт-лото” щодо використання праці необлікованих найманих працівників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Власник пабу Живе пиво на Грушевського_Костянтин Демченко постійно продає після 22 00, плюс суррогат і самогон
Відповісти
Він барменів обманює, не платить і половини обіцяного, і кожен місяць бере нову дівчину
Відповісти
та дайте ви спокій тому пиву жара людям хочеться охолодитися, наш народ зараз коли подорожчала горілка спивається від всякої гадості, повилазили на верх всякі ділки що бадяжать спирт, якийсь коняк та спокійно продають це в любий час доби, оті продажі в магазинах це верхушка айсберга, а влада на це закриває очі, сьогодні показували як якийсь барига закрився на базарі де продавав пальонку в ларьку бо його взяли, повиливав все на землю, залив пів базару, а потім вийшов і пішов, а поліцейські бовдури стояли й щось там блеєли що вони неуповноваженні його затримати
Відповісти
а де козачки Варти порядку?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні