--> Голова Укртрансбезпеки побував на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Голова Укртрансбезпеки побував на Волині

0
-8
Голова Укртрансбезпеки побував на Волині
Голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк побував на Волині. Пообіцяв, що невдовзі в області з’явиться ще три ваги для вантажівок.

Посадовець відвідав Волинь у п’ятницю, 21 липня.

Голова Укртрансбезпеки відвідав обласну державну адміністрацію та подивився, як працює габаритно-ваговий комплекс у селі Терешківці Горохівського району.

Там чиновник визнав, що Волині катастрофічно бракує одного габаритно-вагового комплексу, який наразі працює в області, адже хитрі водії мають можливість уникнути контролю.

«Зрозуміло, що таких пунктів в Україні мало – близько 40. Але вони потрібні, бо інакше підуть на смарку наші з вами кошти, які виділяють на ремонт доріг.

Фахівці підрахували, що від вантажного транспорту з перевищеною вагою українські дороги псуються на суму від двох до трьох мільярдів гривень щороку», - зауважив Михайло Ноняк.

З його слів, найближчим часом Україна купить 78 вагових комплексів, з яких Волинь отримає мінімум три.

«Тоді наші спеціалісти зможуть рухатися швидше по всій області і виявляти порушників, які возять перевантажені автомобілі», - резюмував посадовець.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні