На переговорах«нормандської четвірки» Порошенко вимагатиме припинення вогню

1
-3
На переговорах«нормандської четвірки» Порошенко вимагатиме припинення вогню
На переговорах лідерів «нормандської четвірки», які відбудуться 24 липня, президент України Петро Порошенко має намір вимагати повного припинення вогню на Донбасі.

Про це глава держави повідомив у ході спільної заяви з президентом Білорусі Олександром Лукашенком, передає кореспондент РБК-Україна.

«У понеділок відбудуться переговори у форматі нормандському.

Я буду вимагати припинення вогню по всій лінії розмежування», - сказав Порошенко.

Нагадаємо, в Києві у приміщенні Адміністрації президента України розпочалася офіційна зустріч Петра Порошенка з президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Президенти провели переговори віч-на-віч. Очікується, що президенти обговорять розвиток політичного, торговельно-економічного та гуманітарного співробітництва між Білоруссю та Україною.

Олександр Лукашенко прибув в Україну з офіційним візитом 20 липня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він буде вимагати... та хто його буде слухати?? Що скажуть у вашингтонському обкомі - з тим і буде носитись як з епічною перемогою..Дивно що ще когось з України кличуть на ті збіговиська..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні