Відомий виробник спортивного одягу відкриє магазини в Україні

0
5
Відомий виробник спортивного одягу відкриє магазини в Україні
Американська компанія Under Armour планує до кінця 2017 року відкрити перший магазин в Україні. Це один із найбільших виробників спортивного одягу та аксесуарів. Його вважають конкурентом Nike та Adidas.

Про це повідомляє gazeta.ua.

«Український ринок досить великий і перспективний. З нашої точки зору зараз якраз вдалий час для запуску нового проекту і виходу Under Armour на ваш ринок. Оскільки наші конкуренти вже працюють в Україні багато років. Ми змогли знайти дуже хороших партнерів, і це також стало ще одним фактором, що вплинув на наше рішення виходити в Україну», - сказав директор з розвитку нових ринків Under Armour Вілл Ван Ренсбург.


Компанія обіцяє, що в Україну нові колекції будуть надходити одночасно з їх появою на світовому ринку.

«Яких-небудь особливих умов і обмежень не буде. Оновлення колекцій відбуваються приблизно раз в квартал. Моделі в найкоротші терміни будуть доступні і українським споживачам», - додав Вілл Ван Ренсбург.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні