Українська тенісистка пройшла в 1/8 фіналу Вімблдону

0
2
Українська тенісистка пройшла в 1/8 фіналу Вімблдону
Українська тенісистка Еліна Світоліна обіграла в двох сетах з рахунком 6-1 і 7-5 Карину Віттхефт з Німеччини і пройшла до четвертого кола (1/8 фіналу) Вімблдону (Велика Британія), який є одним з чотирьох турнірів «Великого шолома».

У другому сеті за рахунку 4-4 дівчини по черзі взяли подачу суперниці, після чого українка взяла два гейми, довівши матч до перемоги.

В 1/8 фіналу Е.Світоліна зіграє з переможцем пари Олена Остапенко (Латвія) - Каміла Джорджі (Італія).

Інша українська тенісистка Леся Цуренко побореться за вихід в 1/8 фіналу Вімблдону зі словачкою Магдаленою Рибариковою в суботу.

Як повідомлялося, з початку поточного року Е.Світоліна вже виграла тенісні турніри в Тайвані, Дубаї, Стамбулі та Римі, виходила в чвертьфінал Ролан Гаррос і займає 4-у сходинку світового жіночого рейтингу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні