Трамп підтримав нові санкції проти РФ

0
2
Трамп підтримав нові санкції проти РФ
Президент США Дональд Трамп підтримає законопроект щодо введення нових санкцій проти Росії.

Про це у неділю заявила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс у програмі «This Week» з Джорджем Стефанопулосом, передає УНІАН із посиланням на ABC News.

«Адміністрація підтримує існуючу жорстку позицію щодо Росії, зокрема, запровадження цих санкцій», - заявила Сандерс.

«Початковий текст законопроекту був погано прописаний, але ми змогли попрацювати з Палатою представників та Сенатом і адміністрація задоволена можливістю це робити і внести ті зміни, які були необхідними, і ми підтримуємо нинішній законопроект», – додала Сандерс.

При цьому, не уточнюється, які саме зміни до законопроекту були внесені адміністрацією Трампа.

15 червня Сенат США затвердив нові санкції проти Росії, поєднавши їх з санкціями проти Ірану в одному законодавчому акті.

Законопроект містив положення про те, що президент не зможе скасувати або пом'якшити санкції проти Москви і Тегерана без схвалення Конгресу. Це тоді викликало невдоволення з боку Білого дому і небажання підтримувати проголосований у Сенаті документ, після чого почалися дискусії щодо корегування тексту законопроекту.

Щоб нові санкції набули чинності, їх повинні підтримати в Палаті представників, а також законопроект повинен підписати президент США.

Як відомо, конгресмени США від обох партій узгодили текст законопроекту про посилення санкцій проти Росії, Ірану і Північної Кореї, голосування має відбутися 25 липня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні