«Просто так нові будівлі не загоряються», - активіст про підпал «Patio di Fiori»

3
0
«Просто так нові будівлі не загоряються», - активіст про підпал «Patio di Fiori»
Член «Самооборони Волині», громадський активіст Олександр Ніколайчук переконаний, що причина пожежі у «Patio di Fiori» – громадянська позиція власника Володимира Пащенка.

Про це він розповів у коментарі «Волинь24».

Зі слів Олександра Ніколайчука, пожежа у «Patio di Fiori» лише підкреслила те, що наразі в Луцьку відбуваються неприпустимі речі. Зокрема, нічну подію він пов’язує із громадянськими поглядами власника закладу Володимира Пащенка.

«Коли людина займає чітку позицію і відстоює її, таких людей бояться опоненти та намагаються перешкодити їм. Вони не розуміють, що її не можна залякати подібними актами. Це навпаки робить людину сильнішою і більш мотивованою. Тому, ті люди, які хотіли досягнути результату залякуванням, отримають абсолютно протилежний ефект», - коментує активіст.

Олександр Ніколайчук відмовляється називати конкретні імена замовників та виконавців, проте він переконаний, що це був підпал.

«Просто так нові будівлі не загоряються – це кожен розуміє. Тим більше збудований комплекс зовсім недавно», - зауважив чоловік.

Нагадаємо, в ніч на 24 липня у Луцьку невідомі підпалили готельно-ресторанний комплекс «Patio di Fiori» – гостей довелось евакуйовувати, а сам комплекс зазнав значних ушкоджень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, Ніколайчук великий експерт!))) Певно він точно знає які конкретно загоряються.
Відповісти
Вони там всі "експерти -професіонали")))
Відповісти
Самооборона не самооборонить!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні