Луцький фестиваль їжі: найдорожчі страви

2
3
Луцький фестиваль їжі: найдорожчі страви
«Lutsk food fest» традиційно збирає у стінах замку сотні охочих поласувати стравами, які для них готували учасники фестивалю.

Платний вхід, аромати на півміста та розмаїття смаколиків. Ну і як тут можна зекономити?

Журналісти Волинь24 вирішили дізнатись, якими найдорожчими стравами дивуватимуть лучан на фестивалі.

До списку таких точно входить м'ясо. Найдорожчими виявились стейки на ребрі. Порція коштує 96 гривень. За ребра заплатити доведеться 86 гривень. Шашлик з курятини обійдеться вам у 40 гривень, а зі свинини - у 50.



До списку недешевих страв увійшли й морепродукти. Зокрема, один маленький равлик обійдеться вам у 25 гривень. За рибу з овочами доведеться заплатити 120 гривень.



Устриці ж з білим вином від готельно-ресторанного комплексу "Patio di Fiori" коштуватимуть 99 гривень. Кухарі зазначають, що їх страви відрізняються не лише вишуканим смаком, а й відмінною якістю.



Не мало коштують й традиційні італійські страви. Піца кальцоне обійдеться у 50 гривень. За карпачо "викласти" доведеться 90 гривень. За такою ж ціною купити можна й тар-тар.



До списку недешевих можна віднести й сири від нового учасника фестивалю з Закарпаття. Продавець каже, що у них тільки натуральні та найсмачніші продукти без всіляких домішок, тому й ціни вони мають відповідні. Найбюджетніший варіант - порція моцарелли за 25 гривень, а найдорожчий - сир "Газда" коштує 220 гривень за кілограм.



Підготувала Аліна БЕКЕРУК.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурні виключіть інтернет і їдьте на озера скоро літо закінчитья і не їжте собачатину на цих фестивалях. Бережіть домашніх тварин.
Відповісти
Равлик - це не морепродукт.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні