«Навколо згорілого Patio di Fiori тривають провокації», - власник

4
3
«Навколо згорілого Patio di Fiori тривають провокації», - власник
Власник готельно-ресторанного комплексу Patio di Fiori, який тиждень тому підпалили, заявляє про нові провокації.

Про це Володимир Пащенко пише у блозі на «Волинь24».

«Мені все частіше надходять повідомлення про те, що якісь люди, влаштовуючи якісь незрозумілі речі (типу мистецьких акцій чи щось таке) на вулицях Луцька, оголошують, що “збирають гроші на відновлення згорілого ресторану Patio di Fiori», - зауважив громадський діяч.

«Заявляю офіційно і категорично – ресторанно-готельний комплекс Patio di Fiori, як і будь-хто з його власників, керівництва і персоналу, не організовував і не ініціював жодних акцій зі збору коштів на ліквідацію наслідків підпалу. І не буде робити цього в майбутньому. Ми самостійно відновимо спалений на замовлення злочинців комплекс», - наголосив ресторатор.

Зі слів Володимира Пащенка, будь-які акції зі збору коштів нібито на відновлення ресторану його власники сприйматимуть, як провокації.

Про такі «акції» громадський діяч просить повідомляти керівництву комплексу або ж правоохоронним органам.

Нагадаємо, у ніч на 24 липня невідомі підпалили готельно-ресторанний комплекс Patio di Fiori. Внаслідок пожежі будівля сильно постраждала, а людей довелось евакуйовувати.

Читати більше про підпал Patio di Fiori.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як же тоді "Флешмоб #я_з_патіо у соціальній мережі Facebook на підтримку власника згорілого готельно-ресторанного комплексу Patio di Fiori Володимира Пащенка розпочав колишній перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев" та продаж сертифікатів по 250 грн? https://www.volynnews.com/news/tabloid/luchan-zaklykaiut-skynutysia-na-Patio-di-Fiori-reaktsiia-sotsmerezh/ Знов намахаловка чи що?
Відповісти
Не поділився з ким треба...ось і результат..
Відповісти
Алінка, ти не блондинка? Почитай блог, там же все ясно на рахунок флешмоба. Волинь24, для таких як Алінка напишіть окремо!
Відповісти
І кому це цікаве - ну згоріла приватна будівля, жаль звичайно, але для чого хайпитись на цьому??
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні