Скандал у луцькій маршрутці: водій вигнав усіх «зайців»

15
6
Скандал у луцькій маршрутці: водій вигнав усіх «зайців»
Водій луцької маршрутки вигнав пасажирів, які, на його думку, не заплатили за проїзд. Довести оплату люди не змогли, оскільки квитків водій не видає.

Про це написав активіст Андрій Білан на своїй сторінці у Фейсбуці, прокоментувавши допис Михайла Щура.

"Водій міської маршрутки № 47, бортовий номер АС 5214 АМ, перевізником є "ТзоВ АТП-Луцьк", відмовився везти пасажирів, пояснюючи це тим, що в салоні є пасажири які не оплатили проїзд. Однак, жоден хто їхав в транспортному засобі не зумів засвідчити свою оплату проїзду, адже попередньо водій не видавав квитків", - коментує Андрій Білан.

Як стверджують пасажири маршрутки, водій зупинився біля ЗОШ №1, та запевняв, що на зупинці громадського транспорту біля готелю "Україна" зайшли семеро пасажирів, однак оплатили лише двоє.

Водій аби провчити пасажирів, зупинився та повідомив, що рух по маршруту зупинено до того часу, поки всі пасажири не оплатять проїзд.

Однак, в салоні міської маршрутки всі пасажири були без квитків, які б засвідчували оплату проїзду. Тому, яким чином водій мав знайти тих "зайців" незрозуміло ? Вини в цьому водій своєї не вбачає, адже з його слів, пасажир має сам вимагати квиток у водія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та хай спробують такої спеки їздити....квитка їм не дали...дістали, правдорізи !!!!!
Відповісти
То вам холодно то жарко. Не всі люди працють в комфортних умовах, тобто ге одні ви....до чого тут пасажири....ви і коли не спека квитків не даєте....як не крутіть ваша вина водіїв маршруток. Дтп кожного дня практично, бож перегонки...Давайте квитки і не обвинувачуйте всіх підряд.

А все ж чесно не давати вам на руки гроші в маршрутці. Оце було б добре. Перегонки б закінчились точно.
Відповісти
.Це обов’язок водія,не подобається-іди вози дрова!.
Відповісти
водії маршруток розуміють, що їх ніхто не накаже, немає тих органів які б перевірили роботу водіїв та дотримання умов самими перевізниками !
Відповісти
А шкода що нема..
Відповісти
А там нема за що платити...цю чудо-маршрутку чекаєш пів години, а потім їдеш як шпрот, щей ледь не падаючи, бо їде ніби дрова везе. Саме сумне те що це єдиний маршрут по чернишевського, відповідно їдуть чим порідше, аби чим повніше. Вони заробляють, а люди мучаться... І нічого з ними пдлами не зробиш, на зауваження ще бикують... Так, саме бикують
Відповісти
Катайся на роверці і все буде ляля
Відповісти
їхала 3107 орієнтовно 7год 30хв маршруткою9 з дпз в центр так чудо водій робив всі рекорди хвилин до універмагу.робили зауваженя що тролейбус
обігнав.почули відповідь а куди спішите????Виходьте і їдьте на таксі. Чудо водій .З понеділка настрій спортив!!!!!!!!Круто!!!!
Відповісти
Зайців ніхто не вигнав, просто водій провтика дружбана, який тихенько, поки водій спорив з пасажирами, підійшов із задньої площадки, привітався з водієм, щось йому сказав і зайняв переднє місце біля водія. Водій просто не впізнав "своїх", а потім було пізно, от і "гнув свою лінію".
Відповісти
Є гандольєри
Відповісти
За такі гроші як із нас деруть - у цих маршрутках гнилих перекособочених коритах, які ледь пердять і коптять повинні СТОЯТИ КОНДИЦІОНЕРИ.
Не робить кондиціонер - не пускати в рейс, ми повинні користуватись комфортом, а не лайном, яке не ремонтують ні водії, ні власники!!!
Відповісти
Пару раз їздив маршруткою і кожній квитки лежали біля грошей воділи. Зайшов заплатив взяв квиток і пройшов по салону. А ще краще зробити як в Одесі виходиш тоді платиш.
Відповісти
В Рівному те ж так. При виході платять.
Відповісти
Ми самі винні, що не вимагаємо квитка у водія!!! У випадку не дай Бог якої аварії страховки на лікування не покриє ніхто, бо ми платимо, а квиток не беремо. Отак і в державі - пустили все на самотік, а потім критикуємо.... Треба вже позбуватися рабського мислення. Ніхто, крім нас самих, про нас не подбає.
Відповісти
Боже мой! часами ждёшь 47 маршрутку, а тут ещё и байкот водителя. ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні