В Івано-Франківську вчергове намагалися вбити бізнесмена

1
-4
В Івано-Франківську вчергове намагалися вбити бізнесмена
В Івано-Франківську поблизу Ратуші стріляли в приватного підприємця. Його намагаються вбити вже не вперше, - повідомляє «Галка».

Заступник начальника обласного управління Нацполіції Ігор Бабюк розповів, що нападник вже встановлений. Він під’їхав на машині з іноземною реєстрацією до авто потерпілого. Коли Гербін сідав в Ауді, стрілок зробив не менше шести вистрілів в упор, після цього сів в свою машину і поїхав в район Бельведерської-Мазепи.

Донька потерпілого підприємця Інна Гербіна повідомила «КУРСу», що підозрюваним у замаху є Михайло Дерещук, більш відомий на прізвисько «Дира». Жінка також опублікувала в соцмережах фото підозрюваного і заклик допомогти його відшукати.



Івано-франківські поліцейські в посиленому режимі розшукують злочинця.

Патрульні екіпажі, за словами очевидців, присутні у всіх мікрорайонах міста.

Ігор Гєрбін перебуває у відділенні торокальної хірургії. Наразі про стан потерпілого медики не кажуть, він в операційній.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не буде в нас ніякого порядку в країні..вже давно розпочалися конфлікти між різного роду "бандами", а що буде далі..все мало і мало їм краденого і віджатого..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні