--> «Gipsputs» – почни економити час та гроші!* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Gipsputs» – почни економити час та гроші!*

1
-15
«Gipsputs» – почни економити час та гроші!*
Кожен на своєму місці має добре робити свою роботу, переконаний керівник фірми «Gipsputs» Олег Величко. Саме тому вже три роки він впроваджує європейські стандарти штукатурення на Волині.

«Штукатурення стін – важливий процес, який передує остаточному оздобленню їх фарбою чи шпалерами - розповідає Олег Величко. - Орієнтуючись на європейський досвід наша команда відразу обрала для себе вузьку спеціалізацію - ми надаємо послуги по гіпсовій штукатурці машинного нанесення», - розповідає підприємець.


ЕКОЛОГІЧНО, КОМФОРТНО, ШВИДКО

– Чому гіпсова штукатурка краща, ніж цементна чи вапняна?

– У Німеччині впродовж останніх 20-ти років усі будівельники використовують гіпсову штукатурку, а цементно-піщаний варіант вони виключили зі свого обігу вже давно. Завдяки гіпсу стіни виглядають рівними відразу після нанесення матеріалу. Як тільки він висохне, можна клеїти шпалери або фарбувати стіни. Натомість при використанні цементно-піщаної штукатурки поверхня потребує нанесення додаткового шару - шпаклювання.

Гіпс дозволяє стінам «дихати» - коли забагато вологи, штукатурка її вбирає, коли ж повітря в кімнаті сухе – віддає. А от при обробці вапняними сумішами повітря в приміщенні стає сухим.

– Яким виробникам штукатурки ви надаєте перевагу?

– Ми використовуємо матеріли німецької фірми Knauf – це перші розробники гіпсової штукатурки та штукатурних станцій на європейському ринку. Її склад – 100% природний матеріал – гіпс.

– Чим відрізняється штукатурка машинним способом та ручним?

– Ручний спосіб нанесення штукатурки більш трудомісткий. Також він не дозволяє досягнути такої ж якості стін, як машинний.

Швидкість машинного та ручного нанесення дуже відрізняється – з машиною одна стіна ( 20-30 квадратних метрів) готова за 15-20 хвилин, вручну ж така робота триває півдня. Основа замішується малими порціями і часто виходить різної консистенції – через це утворюються технологічні шви. Машина ж подає на стіни розчин однакової густини, тому і висихають вони рівномірно.

– За скільки часу можна поштукатурити цілу квартиру і коли тоді продовжувати ремонт?

– Терміни роботи обговорюються індивідуально, відповідно до специфіки об’єкта. Однокімнатну квартиру стандартного розміру ми штукатуримо 4-5 днів. Після закінчення роботи віддаємо замовнику чисте приміщення, стелі і підлогу в якому можна продовжувати ремонтувати відразу ж. Щодо самих стін – термін залежить від товщини накладеного шару. Середня товщина – до 15 міліметрів висихає за 7-12 днів. Після цього можна клеїти шпалери або фарбувати стіни.

– Що потрібно купити, перш ніж штукатурити стіни?

– Нашому замовнику не потрібно бігати по магазинах, купуючи матеріали, від нього потрібна лише вода і напруга. А все інше, починаючи від звичайної плівки, якою захищають вікна та двері, розхідних матеріалів, і закінчуючи самою штукатуркою, привеземо ми.


НІМЕЦЬКА ТЕХНОЛОГІЯ І ОБЛАДНАННЯ, СЕРТИФІКОВАНІ СПЕЦІАЛІСТИ

– Чому ви вирішили займатися будівельним бізнесом?

– Коли мені було два роки, батько почав будувати наш будинок. Можна сказати, що все дитинство я провів на будівництві. Напевно, звідси – і любов до цієї справи.

Потім я вивчав технологію будівельних робіт в ЛНТУ на факультеті будівництва та дизайну, попрацював на кількох підприємствах. Постійно цікавлячись ремонтами читав літературу та переглядав тематичні відео в Інтернеті. Випадково побачив, як люди працювали із такою штукатуркою – на той час це було ноу-хау. Я дослідив ринок Волині і зрозумів, що він відкритий – конкуренції не було. Так з’явилася ідея започаткувати власну справу.

Ще 5 років назад я хотів мати команду, яка б займалася сучасною технологією на німецькому обладнанні для досягнення якісних результатів. Вже майже три роки я все це маю.

Наша мета – не лише отримати прибуток, а виконати роботу так, щоб клієнт був задоволеним.

– Чи є у вас конкуренти на Волині?

– Насправді, виконавців подібних робіт багато – купити агрегат та інструмент може кожен. Проте, більшість не працює на результат: вони не вивчають технологію, не мають досвіду в роботі з цими станціями та штукатурками. Ніхто не хоче вкладати кошти у навчання персоналу.

Ми ж відправляємо своїх працівників на спеціалізовані курси в Київ, після яких вони отримують сертифікат зі спеціалізації, який відповідає європейським стандартам.

На жаль, до нас неодноразово зверталися з проханням переробити ремонт після «заїжджих» компаній.

– Працюєте тільки в Луцьку?

– В основному – в Луцьку і Луцькому районі, проте готові працювати по всій області. Були запрошення і в Польщу, Чехію, Німеччину, але ми хочемо залишитися тут.

– Бували нестандарті замовлення?

– Всі без винятку замовлення є нестандартними, адже це – індивідуальні проекти. Кожен намагається зробити щось таке, чого ще не зробив сусід. Завжди щось черпаєш для себе, по-новому починаєш виконувати якісь роботи.

Найцікавішим «об’єктом-відпочинком» (як ми його назвали) був Миколаївський монастир у селі Мильці. Тоді там будували келію для проживання монахів, а ми її штукатурили. Бригада працювала там більше двох тижнів і, повернувшись сюди, вони виглядали, ніби після курорту. Таку роботу і самим робити приємно!

З великих проектів – ми штукатурили садочки та житловий комплекс «Луцеорія». Наразі працюємо над ЖК «Супернова».


ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД, ГАРАНТІЯ, ЕКОНОМІЯ

– Що особливого можуть отримати волиняни, звернувшись у Gipsputs?

Gipsputs – це:

– Індивідуальний підхід. З кожним замовником я знайомлюся, до кожного виїжджаю – міряю об’єкт, ми складаємо кошторис та обговорюємо нюанси;
– Гарантія на роботу. Кожному замовнику після закінчення надається гарантія;
– Постійний контакт із клієнтом після завершення роботи. Якщо знайдуться якісь погрішності чи недоліки, ми переробимо.
– Економія часу. Звичайний котедж (індивідуальний житловий будинок) ми зробимо за десять днів, а при традиційному методі оздоблення триває 2 – 2,5 місяці.
– Економія коштів. Гіпс коштуватиме на 30-50% дешевше, порівняно із цементно-піщаною штукатуркою, шпаклівкою.

На звершення керівник ділиться особистим: «Свій будинок я, до речі, без жодних сумнівів поштукатурив гіпсом машинним методом, так би мовити показав, що він екологічний і не несе шкоди здоров’ю людини».

Команда «Gipsputs» запрошує до співпраці великих підприємців та з радістю попрацює з індивідуальними замовниками!

Електронна пошта: gipsputs@gmail.com
Телефони: 097 860 36 64, 093 103 94 05


Підготувала Ольга ВІРУК

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ціна яка?Відкоси,кутники яка ціна?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні