Скільки ще протримається спека в Луцьку

0
-2
Скільки ще протримається спека в Луцьку
Найближчими днями в Україні утримається спекотна погода.

Про це сказала начальник відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Людмила Савченко, - повідомляє "Українська правда".

За її словами, спека триватиме до кінця першої декади серпня.

Лише на заході країни спека трохи спаде після 6 серпня – до 23-29 градусів, - сказала Савченко.

Так, у Луцьку, за даними Українського гідрометеорологічного центру, понад 30 градусів буде у суботу та неділю, 5-го та 6-го серпня. А вже у понеділок, 7-го серпня, температура спаде. Прогнозується від 22 до 24 градусів.

Але на півдні, у центрі та в інших регіонах до 10 серпня спаду температури не чекають.

При цьому середня місячна температура у серпні, за прогнозом синоптиків, очікується 19-24° (у гірських районах 17-18°), що на 1-2° вище за середні значення на цей період зазвичай.



А місячна кількість опадів очікується 36-84 мм, у Карпатах 104-122 мм, що близько до середніх значень за базовий період.

Під час спеки радять регулярно пити воду, аби не було зневоднення. Добре приймати прохолодний душ. Крім того, експерти радять їсти більше фруктів та овочів, соки і злаки, і утриматися від продуктів із високим вмістом жирів, цукру, солі, а також м'яса.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні