Черги за паспортами створюють штучно, - директор луцького ЦНАПу

3
3
Черги за паспортами створюють штучно, - директор луцького ЦНАПу
Директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як розповіла про проблеми, які виникають із виготовленням закордонних паспортів.

Днями «Поліграфкомбінат «Україна», який виготовляє біометричні закордонні паспорти, отримає додаткове обладнання, що дозволить виготовляти вдвічі більше документів. За словами директора луцького ЦНАПу, повпливає ця ситуація і на Луцьк.

«Будемо сподіватися, що через це в Луцьку будуть встигати виготовляти закордонні паспорти в терміни. Зараз йде затримка видачі паспортів, бо «Поліграфкомбінат» не встигає друкувати всі документи», - зазначила Лариса Карп’як.

Вона наголосила, що кількаметрові черги перед ЦНАПом – штучні.

«У зв’язку з безвізовим режимом люди роблять паспорти, мовляв, «ай, хай лежить». Часом питаємо людей, коли їм їхати, а вони не відповідають. Люди просто роблять не термінові, а звичайні паспорти, щоб у них були про всяк випадок. Ми спеціально роздаємо талончики на певну годину, аби люди не стояли перед департаментом», - додала директор ЦНАПу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підніміть ціну на паспорт і будуть робити тільки ті кому потрібно.
Відповісти
на жаль черга бажаючих звалити звідси не зменшується
Відповісти
Лариса молодець має крепкі нерви, тримайся.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні