На весіллі в Ківерцях отруїлись молодята

0
7
На весіллі в Ківерцях отруїлись молодята
Після весілля у Ківерцях молодята разом з трьома десятками гостей потрапили на лікарняне ліжко.

В усіх – гостре отруєння, - повідомляє 5 канал.

Нагадаємо, після весілля у ківерцівському кафе «Гопачок» 35 людей потрапили до лікарень з високою температурою, діареєю та слабкістю. Медики підозрюють у них сальмонельоз.

Злягли після весілля навіть молодята Олександр та Ірина.

«Було звичайне весілля – сиділи, пили, гуляли. Сміялися, танцювали, їздили і фотографувалися. Все було добре», – розповідає наречена.
Одна із 80 гостей на весіллі Галина Хазанюк потрапила до лікарні разом з двома донечками. Каже, спершу стало зле дітям, а вже згодом і дорослим.

"Температура і сильні головні болі. Особливо діти жалілися спочатку. Мені набагато пізніше стало гірше", – пригадує постраждала.

Серед потерпілих і мати нареченого. Вона розповідає: страви в кафе були смачними, а про заклад раніше гарно відгукувались.

"Ми їли відбивні, крабові палички, салати – оце все. Торти, мої діти кажуть, не їли. М'ясне ми не їли, те що ми привозили, я не їла, бо не було коли", – каже Олеся Янчишин.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні