--> «Машина прибула через 2 години», - лучанка скаржиться на невідкладну дитячу допомогу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Машина прибула через 2 години», - лучанка скаржиться на невідкладну дитячу допомогу

18
-7
«Машина прибула через 2 години», - лучанка скаржиться на невідкладну дитячу допомогу
Після виклику дитячої невідкладної медичної допомоги вона приїхала лише через дві години, - стверджує лучанка.

Про це пише у спільноті "Наш Луцьк" у "Фейсбуці" Юлія Сачук.

Жінка розповіла, що швидку медичну допомогу вона викликала своїй дитині, у якої піднялась температура.

"Незважаючи на жарознижуючий засіб, температура тільки росла, через що довелось викликати дитячу "невідкладку". Мало того, що знайдені в Інтернеті номери телефону туди неробочі, та все ж, викликавши її через 103, вона прибула лише через 2 години, вночі.

І, як виявилось, проблема у тому, що на цілий Луцьк є лише одна машина цієї "невідкладки", тому у нормі після реєстрації виклику їх треба чекати протягом 4 годин (саме таке нам дали пояснення).

Назріває запитання: що робити у таких випадках, якщо допомога та огяд лікаря потрібні дитині терміново, надворі пізній вечір, а попереду вихідні???" - обурилась жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
береш дитину під руки ,викликаєш таксі за 50₴ і їдеш швидко у дитячу лікарню.... обнагліли, швидка є для надзвичайних викликів.
Відповісти
Пора людям привикнути, швидка це не есклюзивний доктор на хату, а санітар,який перебінтує рану та довезе до лікарні,до лікарів.
Відповісти
Це не швидка допомога. Це - дитяча невідкладна допомога. Це єдиний педіатр, одна машина, іпрацює ця служба після того, як завершують приймати виклики у дитячій поліклініці, а також у вихідні дні. Була колись у Луцьку педіатричнабригада на швидкій допомозі,її ліквідували,і дякуючи тодішньому головному лікарю дитячої поліклініки Світлані Балахнічовій, з.явилася ця невідкладна служба. Так її назвали. Невідкладна у значенні:лікар прибуде на виклик в порядку черги. Вам не треба буде чекати робочого дня і викликати свого педіатра. Так щоне треба звинувачувати "швидку", дякуймо, що є бодай така служба, що її ще не скоротили, якскорочують багато підрозділів у нашій охороні здоров.я. А батькам -простий вихід: мати лікаря, до якого можна звернутися приватно, бо іншого виходу наразі просто нема.
Відповісти
Або - везти самотужки у приймальне відділення дитячої,або найближчої лікарні...зараз час такий - надіятись тільки на себе...
Відповісти
Було б добре, якщо б мами об'єднались і шляхом петиції чи колективного звернення до міськради домоглись фінансування хоча б ще однієї такої бригади дитячих педіатрів- на пів міста одна і на півміста- друга. Було б швидше
Відповісти
Така штука з цією машиною дитячої невідкладної у нас в Луцьку давно, та не переймайтеся, адже це не торкнеться наших дітей... Ми ж у Євжопі тепер живемо... Перепрошую за очепятку...
Відповісти
Я своїй дитині 1,2 викликала швидку,яка приїхала через 20 хв,і популярно все пояснили,що робити в такій ситуації навіть якщо почнуться судороги,і тел свій лишили.До слова,теж була температура
Відповісти
Вали зі своєю дитиною до участкової ,або викликайте її додому,бо дитина хворіє пару днів ,а ви ,батьки,тільки чомусь вночі бачите,що ваша дитина хвора
Відповісти
Чому за халатність батьків знов стільки негативу про швидку
Відповісти
Ти Володя справжній Володя, видно що дітей немає..незнаєш про що пишеш..сиди мовчи краще
Відповісти
А підняти сраку і сходити з дитиною в поліклініку,чи визвати участкову вдень ,розуму не хватає????????КОЗА!!!!!!!ПОПРИВИКАЛИ.... ДОДОМУ ПРИЇДУТЬ В ПОПУ ЗАГЛЯНУТЬ!!!!!
Відповісти
Слухай ти умнік, мабуть у тебе своїх діток немає.....що хєрню несеш
..
Як як температура у вихідні дні? До педіатра додзвонитися нереально???
Відповісти
Для наших діток є участковий лікар.Так що сраку в жменю і в поліклініку,ПОНАУЧУВАЛИСЬ.ВИДНО ДОНЬКИ ЯКИХОСЬ МОДНИХ ТАТУСІВ!!!ЩО ,У ВАШИХ СІМЕЙНИХ ЛІКАРІВ,ДУЖЕ ДОРОГИЙ НІЧНИЙ ТАРИФ??????
Відповісти
А ви вночі свого педіатра викликаєте якщо щось з дитиною? Чи вночі в поліклініку ідете "замок цілуєте"?
Відповісти
Моїй дитині 17 років. Температура на ніч піднялася до 40, швидка їхати відмовилась, пояснивши, що їздять лише до діток до року. Ліки не забивали температуру. Прийшлося їхати на таксі в приймальне дитячої лікарні.

Відповісти
Не можу зрозуміти в чому проблема? Є ще звичайна швидка, яка їде до всіх! Я бачу тут декілька розумників чоловічої статі написали як і коли треба йти до лікаря. Мені цікаво чи вони з своїми дітьми хоч раз взагалі туди ходили і однозначно ці" розумні татусі" не знають що найчастіше температура піднімається на вечір і дуже швидко. Але після візиту швидкої обов`язково має бутивізит лікаря до хворої дитини, а не з хворою дитиною в поліклініку
Відповісти
Я повністю згідна на рахунок деяких " мудрих" писак, це напевно люди які дітей не мають, або ж ніколи не занімались ними, буває по різному дитина може цілий день гратись а на ніч темп. Піднятись.. можуть бути зуби може інфекція, це в кожного по різному, в поліклініку з темп НЕ ІДУТЬ!!! А викликають невідкладку щоб лікар подивився чи горло червоне чи це можливо на зуби, а зразу волікти в лікарню то щоб ви знали там тоже не все так просто, намучать з аналізами,напічкають антибіотиками, і тримати мін тиждень будуть, тому і викликають щоб переконатись, такі розумні будете як будете мати дітей або щось з рідними станеться а швидка не приїде вчасно! Тоді і поговоримо!!!
Відповісти
Викликати швидку допомогу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні