--> У Рожищі безкоштовно годуватимуть дітей воїнів АТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Рожищі безкоштовно годуватимуть дітей воїнів АТО

0
-3
У Рожищі безкоштовно годуватимуть дітей воїнів АТО
У Рожищі діти учасників АТО матимуть право на безкоштовне харчування у школах.

Про це пише Район.Рожище.

«Безоплатне харчування у школах буде для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах, учнів 1-4 класів із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», дітей, батьки яких є учасниками АТО, та дітей, переміщених з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції з розрахунку 10 грн на одну дитину в день.

Також на підставі рішення сесії районної ради безоплатне харчування буде організоване для дітей, батьки яких є учасниками антитерористичної операції та дітей переміщених з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, які перебувають у групах продовженого дня», – повідомив начальник відділу освіти та молоді райдержадміністрації Ігор Кузава.

Учні 1-11 класів, які не мають жодного з перерахованих статусів, харчуватимуться за кошти батьків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні