У Нововолинську відгуляли День міста. ФОТО

0
5
У Нововолинську відгуляли День міста. ФОТО
З нагоди 67-ої річниці міста та Дня шахтаря у Нововолинську відбулися святкові урочистості.

Захід відбувся в неділю, 27 серпня, у нововолинському парку культури і відпочинку, пише БУГ.

Захід розпочався з виступу духового оркестру «Львівські фанфари» та гімну України.

Привітати нововолинців прибули заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук, виконувач обов’язків Луцького міського голови Григорій Пустовіт, народний депутат Ігор Гузь, голова Іваничівської РДА Лілія Кревська, перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук, голова Володимир-Волинської районної ради Роман Гук, керуючий справами виконкому Ковельської міської ради Володимир Бойко, генеральний директор ДП “Волиньвугілля” Олександр Зорін, голова Волинської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості Юрій Калістратов та директор шахти №10 “Нововолинська” Сергій Кожушкін.

Вступне слово зачитав Нововволинський міський голова Віктор Сапожніков. Він привітав гірників, згадав про шахтарське минуле Нововолинська та не оминув теми військових подій в Україні.

“Упевнений, той, хто стояв біля витоків рідного міста, мріяв його побудувати таким, яким ми бачимо тепер: успішним, динамічним та красивим…”, – додав він.

Віктор Сапожніков із подякою згадав почесних гірників, які вплинули на розвиток промисловості Нововолинська. Міський голова не оминув і проблемних для шахтарів питань.

За значний вклад у розвиток міста грамотами були нагороджені працівники освіти, культури, медицини, військовослужбовці, громадські активісти. Звісно, не залишилися поза увагою й нововолинські шахтарі, які отримали нагороди за доблесне виконання своїх обов’язків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні