Лучанин викликав поліцію, щоб та перевірила номер в оголошенні

2
3
Лучанин викликав поліцію, щоб та перевірила номер в оголошенні
Лучанин засумнівався, чи правильний номер в оголошенні про додатковий заробіток. Щоб розвіяти сумніви, він викликав патрульних.

Про це в ефірі телепередачі «Тема дня» на каналі «Нова Волинь» розповів заступник начальника управління патрульної поліції у місті Луцьку Роман Буховець, - пишуть патрульні на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці.

З його слів, за вихідні луцькі патрульні опрацювали майже 500 викликів, які надійшли на службу 102. Більшість з них – це порушення ПДР, за що оформили понад 250 адміністративних матеріалів, з яких 9 – за ст. 130 КУпАП (керування в стані сп’яніння).

За 4 доби відбулось порівняно небагато ДТП – 11, а також 10 бійок, 29 сімейних сварок.

Втім, часто патрульних викликали з не надто важливих приводів.

Наприклад, чоловік зателефонував з проханням перевірити достовірність інформації, яка розміщена на дошці оголошень в під’їзді. Він попросив з’ясувати, чи правильно там вказано номери людей, які пропонують додатковий заробіток.

«Його доставили у відділ поліції для написання відповідної заяви. Але потрібно розуміти, що такі виклики відволікають від основної роботи і від справді важливих завдань. Але відреагувати треба на все, на кожен виклик треба приїхати, поспілкуватись з заявником», - сказав Роман Буховець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та, правда таки!!! на кожен виклик, брехня!!!
Відповісти
Оксі я вас підтримую не накожен я телефонував коли виїздив з парковки від замку люберту там та платна парковка яка не працює ще і привиїзді щось пішло не так стовпчик з під землі то велазив то ховався сам я набрав 102 а там тиша і так разів 5 після цього вони відповіли я розповів що ледве цей стовпчик не пошкодив авто щоб вони відреагували поставилиб там патруль щоб комусь авто таки не пошкодити тим стовпцем а вони до мене а ми що зробим це вашому життю не зашкоджує тому не дзвоніть по таких дрібницях я честно говорячи отетерів.. від цієї служби 102
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні