Спасіння за гроші: в центрі Луцька працював «священик» в спортивках

4
6
Спасіння за гроші: в центрі Луцька працював «священик» в спортивках
У Луцьку на вулиці Лесі Українки побачили псевдосвященика, який пропонував людям спасіння душі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав луцький політик Ілля Токаренко.

"Біля Собору в Луцьку, побачив чоловіка, який нацепивши на себе Православні Хрести, зірки Давида, пропонував спасіння. Ні це не якась образа релігії чи чергової секти. Це більше питання нашого з Вами духовного розладу. Ми самі даємо можливість процвітати таким месіям в спортивних штанях під сандалі з напяленою на себе рясою", - йдеться у повідомленні.

"Міжконфесійні та політичні війни породжують таку церковну гопоту, яка ненав'язливо пропонує мир та спокій, зцілення від хвороб та духовних ран. За 40 хвилин мого перебування в кав'ярні до нього звернулися кілька десятків людей. Він вислуховував всіх, щось записував у свій щоденник олівцем і з спокійною душею брав гроші. Я пригадав його", - вважає Токаренко.

За словами чоловіка, ця людина близько місяця назад у вечірній час за торговим рядом «Слоненятко» "на Варшавці, з сміреням вживала горілку з горла закусуючи яблучком".

"Думаю це наука для всіх церковників та політиків. Коли люди з своїми бідами вже ідуть до таких, то копійка нам всім ціна", - написав політик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До чого ж ми докотилися... Люди, не ведіться на таке!!
Відповісти
Покажіть же попа. Чого і кого боїтеся?
Відповісти
Це чудо ще ходить по Варшавському ринку,на мою думку він дивнуватий а ще у нас дивні люди які нерозуміють свого рішення звертаючись до проходимця !!!
Відповісти
взагалі цією "мистецькою" вулицею від Театрального майдану до Левчанівської поки пройдеш, втомишся: з усх сторін тицяють папірці-рекламки, музиканти - капелюхи для грошей, з обох боків просять милостиню, пропонують сумнівні візи і роботу - от вам і непочатий край роботи для усіляких проходимців!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні