«І діти, і чиновники однаково нудитимуться на лінійках», - проректор луцького вишу

6
3
«І діти, і чиновники однаково нудитимуться на лінійках», - проректор луцького вишу
У Луцьку пропонують замість чиновників кликати на шкільні лінійки представників інших більш цікавих професій.

Про це написала проректор з науково-педагогічної роботи, євроінтеграції та роботи зі студентами у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки Анна Данильчук у "Фейсбуці".

"З великою ймовірністю діти завтра не надто хотітимуть йти на святкову лінійку. Як і чиновники, які повинні їх там привітати. Усі ці хлопчики і дівчатка, з різницею у віці років 40, однаково нудитимуться і чекатимуть коли вже можна буде піти у свої класи і кабінети", - написала вона.

Дуже хочу, щоб прийшов час коли до учнів запрошуватимуть директорів книгарень і археологів, футболістів і пекарів, пілотів і палеонтологів, поліцейських і ветеринарів, кондитерів і фізиків, марафонців і програмістів, письменників і мандрівників, щоб розповісти про світ багатий на цікавості. Дивись, і діти вчитимуться краще", - додала Анна Данильчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ідея хороша, але я за відміну лінійок. Вони абсолютно не потрібні.
Відповісти
а для чого ці лінійки. Постояти сонними і позіхати. Вони, маленькі зовсім нічого не будуть розуміти, про що говорять гунчики, палиці, пирожки і т.д. Краще нехай вчителька в класі і поза ним розкаже про навколишній світ.
Відповісти
Згідна на всі сто,малу заведи,з роботи відпросись,Квіти купи,а вони за день зав'януть,так шкода 100гривень на наступний день оберемками викидають.До речі,може хто знає на яку годину лінійка в другій школі?Не бере трубку род.комітет.
Відповісти
Лінійка на 0.30 цієї ночі. Мати з собою запасну білизну.
Відповісти
Довідка - всі лінійки на 9.00 . Оголошення висить вже чотири дні. Приходимо
Відповісти
лінійка на 9 голину
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні