Підприємці бояться, що їх хочуть прибрати, - активіст про Центральний ринок

1
3
Підприємці бояться, що їх хочуть прибрати, - активіст про Центральний ринок
У найближчий місяць Центральний ринок працюватиме за звичним графіком.

Про це розповів представник підприємців Ігор Дильов.

«Сьогодні зранку ми проводили зустріч з керівником облспоживспілки і нам пообіцяли не робити різких рухів. Поки відбуватиметься процес передачі земельної ділянки, то протягом місяця все буде так, як було. Принаймні, так домовилися. Підприємці платитимуть за вивіз сміття, світло. Усі працюватимуть за звичним графіком», - повідомив Ігор Дильов.

За його словами, нині підприємці чекають створення робочої групи щодо розгляду питання про подальше функціонування Центрального ринку і не робитимуть різких кроків.

«Якщо робоча група буде вирішувати, як м’якше витіснити підприємців – одне діло, якщо ж пропонуватиме варіанти співпраці – інше. Наші подальші дії залежатимуть від цього. Є побоювання, що весь цей цирк зроблений для того, щоб прибрати підприємців, розказати їм казочку про те, що з ними все буде добре. Можливо, є бажання впорядкувати територію. Побачимо, що правда», - зазначив Ігор Дильов.

Як повідомляло Волинь24, у Луцьку створять тимчасову робочу групу, яка вирішить, що робити з Центральним ринком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і давно вже пора їх гнати в шию!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні