За приміщення облради Волинська ОДА заборгувала майже мільйон

2
-3
За приміщення облради Волинська ОДА заборгувала майже мільйон
Борг Волинської облдержадміністрації перед КУ «Управління будинком Волинської обласної ради» перевищив 900 тисяч гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю, - повідомляє Інформаційне агентство "Волинські новини".

Депутати розглянули питання про виконання Волинською ОДА зобов’язань щодо оплати за використання приміщень комунальній установі «Управління будинком Волинської обласної ради». Так, загалом заборгованість ОДА становить загалом понад 909 тисяч гривень.

Як зазначив голова комісії Анатолій Вітів, щоразу наприкінці року виникають такі борги. Будівля облради має великі проблеми з системою опалення.

Раніше до голови ОДА звертався перший заступник голови облради Олександр Пирожик. У відповідь, мовляв, голова облдержадміністрації відправив відписку, а також ще один лист, де він просив надати додаткове приміщення для юридичного управління ОДА.

Отже, голова комісії пропонував звернутися до голови ОДА, аби той «виплатив борги, а не розповідав байки», а також відмовити у наданні нового приміщення доки не буде погашена заборгованість, адже нове приміщення означатиме нові борги. Облдержадміністрацію проситимуть погасити борги протягом місяця.

Члени комісії підтримали цю пропозицію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
опалення? та ну нє, там 100% електрочайники і плитки)))
Відповісти
Зазначив Вітів? Так в нього пожиттєва алергія на ОДА! :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні