«Влада має запропонувати альтернативу підприємцям», - Роман Романюк про Центральний ринок

2
3
«Влада має запропонувати альтернативу підприємцям», - Роман Романюк про Центральний ринок
На думку очільника обласного осередку "Солідарність" Романа Романюка, Луцька влада повинна була запропонувати підприємцям з Центрального ринку альтернативу для ведення їхньої діяльності.

Про це він написав на своїй сторнці в "Фейсбуці".

"У Луцьку гостро постало питання ліквідації Центрального ринку. Однак за цим стоять долі людей, які впродовж років торгівлею заробляють собі на прожиття. Однозначно, наводити лад у частині Старого міста потрібно. Ненормально, коли біля історичної пам’ятки розташований такий торговий об’єкт". - написав він.

Роман Романюк зазначає, що поблизу Замку Любарта можна було б зробити ярмарок ремесел, який би мав більш естетичний вигляд, аніж ринок.

"На мою думку, більш логічний та естетичний вигляд біля Замку Любарта мав би, наприклад, ярмарок народних ремесл. Торгові ряди, де продають, зокрема, гуманітарку – не найкраще товариство для Замку Любарта", - додав він.

Проте, для того, щоб розв'язати проблему з Центральним ринком у Луцьку, варто було запропонуквати підприємцям якусь альтернативу, - вважає чоловік.

"Підприємці, яких годує Центральний ринок, у жодному випадку не повинні ставати заручниками ситуації. Ніколи, за жодних обставин влада не може і не має права нехтувати інтересами громади. Для більшості підприємців прибуток від торгівлі на Старому ринку – єдиний дохід у їх сім’ях. Не можна просто взяти і позбавити сотні лучан можливості заробляти собі на прожиття.

Пішовши на такі кроки, влада повинна була запропонувати людям альтернативу ведення підприємницької діяльності, а також концепцію для подальшого розвитку тієї частини міста, де сьогодні розташований Центральний ринок. Інтереси громади повинні стояти на першому місці! Люди не можуть втратити можливості працювати і забезпечувати свої сім’ї!" - написав Роман Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
99% там без документов. Пусть проверят их Пенсионный фонд и налоговики.
Відповісти
99% там З документами. Мало того, 30% мають ЗАРЕЄСТРОВАНИХ продавців, за яких сплачуються всі податки. Так шо утрітєся
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні