Порівняли ціни на огірки та помідори в різних країнах світу

2
-2
Порівняли ціни на огірки та помідори в різних країнах світу
Найдешевші огірки продають в українських магазинах - 10 грн/кг. Найвища ціна у Литві - 42 грн.

Про це пише Газета.УА.

"Ціна на огірки та помідори буде найближчим часом зростати. Подивіться на вартість цих овочів у сусідніх країнах і все зрозумієте.. В Туреччині, звідки в Україну часто завозять плодоовочеву продукцію, огірки коштують зараз 24,30 гривень. У Польщі їх можна придбати по 28,60, Румунії - 24, Угорщині – 38,60, Естонії – 38,70, Литві - 42 гривні", - написав у Facebook директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

Вартість помідорів найнижча в Україні - 15 грн/кг. Найдорожчі вони в Угорщині - 33,80 грн.

"В Туреччині, для якої томати є стратегічним товаром та заради яких країна може вести торгівельні війни, вартість складає 18,40 гривень за кілограм. В Естонії - 24, Литві – 25,5, Румунії – 26,5, Польщі – 28,6 гривень. Найдорожчі помідори в Угорщині – 33,8 гривень за кілограм", - додав експерт.

Ціни на томати та огірки асоціація постачальників торговельних мереж порівнювала також три місяці тому. Тоді найдешевші помідори продавали в Естонії – 32 грн/кг. В Україні вони коштували 35 грн. Найдешевші огірки у травні були в Україні – 23,9 грн. Найдорожчі у Литві – 65,4 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і що ви порівнюєте в гривнях,там що валюта гривня чи як ?????
Відповісти
ви спочатку середню зарплати порівняйте в гривнях!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні