Українка стала найкрасивішою жінкою Всесвіту

2
2
Українка стала найкрасивішою жінкою Всесвіту
Спеціальне звання черкащанка отримала перед фіналом конкурсу Mrs Universe 2017.

Черкащанка Юліана Короченцева на конкурсі "Місіс Всесвіт" в ПАР отримала титул "Найкрасивіша жінка Всесвіту", - пише ТСН.

"Дорогі друзі! Перші новини з конкурсної програми Місіс Всесвіт 2017 !!! Сьогодні на офіційній церемонії вручення спеціальних титулів мене визнали найкрасивішою жінкою Всесвіту! Титул woman Mrs. Universe Mrs. BEAUTIFUL WOMEN журі вручили українці! ", - написала дівчина.

Відомо, що Юліана Короченцева народилася в Черкасах. Закінчила з відзнакою музичну школу по класу фортепіано і загальноосвітню - із золотою медаллю, після чого вибрала професію співробітника правоохоронних органів.

Юридичну освіту Юліана отримала в Луганській академії внутрішніх справ на слідчо-криміналістичному факультеті, працювала в ОВС. Згодом вийшла заміж і народила двох дітей.

Юліана має досвід роботи на телебаченні і радіо, знімає короткометражні фільми та рекламу, пише статті, сценарії, організує культурні та освітні проекти для дітей, в тому числі благодійні заходи для дітей - вимушених переселенців із зони АТО.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вітання!
Відповісти
Якого нафіг всесвіту? Щось я тут не бачу учасниць з інших планет і галактик, то нащо видумувати такі брєдові назви?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні