У Ковелі посеред ринку провалилась земля

2
-2
У Ковелі посеред ринку провалилась земля
У Ковелі на Привокзальному ринку провалилася земля.

Унаслідок серйозної аварії у мережі міського управління водопровідно-каналізаційного господарства кілька мікрорайонів Ковеля, в тому числі центр міста, у неділю на цілий день опинилися без води, - повідомляє "Район.Ковель".

Громадяни, які торгують на ринку, розповідають, що в яму навіть впав чоловік.

«Працюємо по договорах. Зараз трошки погодні умови відтермінують наші роботи на три-чотири дні, а так – все по плану», – прозвітував на апаратній нараді у сесійній залі заступник мера з комунальних питань Андрій Товстига.

«Привокзалка» – на контролі. Давайте, розбираємося: ми, водоканал, проектанти, щоб прийняти рішення», – наголосив міський голова Олег Кіндер.

«На контролі, Андрій Васильович, в першу чергу «Привокзалка». В першу чергу! Кидайте все і займайтесь «Привокзалкою», бо, крім всього того, ще нам в кавичках буде сприяти погода. Скільки там: три-чотири дні дощі? І я розумію, що не встигають там і так воду викачувати з тієї ями – з аварійного участка. І далі: як приймати рішення? Давайте чим швидше», – наставляв Олег Кіндер начальника управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства міськвиконкому Андрія Стернічука.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Воу! Оце диріщя!!!
Відповісти
Спеціалісти, випити і з'їсти:)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні