Хто і скільки грошей має «у кишені»: е-декларації волинських медійників

2
5
Хто і скільки грошей має «у кишені»: е-декларації волинських медійників
У одних скромні суми і старенькі «Ланоси», у інших - чималі заощадження та позашляховики. Хто та що з волинських медійників записав у декларацію.

Найвище керівництво найбільшої регіональної телерадіокомпанії Волинської області цьогоріч оприлюднило свої електронні декларації про майно і доходи за 2016 рік. У когось в документах засвітилися старенькі «Ланоси», а у когось і чималі заощадження та «Ленд Крузери», - повідомляє Четверта влада.



Е-декларації керівництва Волинської регіональної дирекції філії Публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» (раніше – Волинська обласна державна телерадіокомпанія, – авт.) у березні-квітні розміщені на сайті Нацагентства з питань запобігання корупції. Подати такі декларації керівників волинської телерадіокомпанії зобов`язав закон як посадовців юридичних осіб публічного права.

Виконавчий директор Волинської регіональної дирекції ПАТ «НСТУ» Ольга Куліш за 2016 рік задекларувала земельну ділянку площею 7 соток, будинок на 70 квадратів та гараж площею 30 кв. м. в обласному центрі. Хоча й ставити у ньому, судячи з декларації, немає що.



Серед членів сім`ї Ольга Куліш вказала сина Володимира. Разом із ним вона отримала торік понад 220 тисяч гривень доходу. З них 165 тисяч гривень склала зарплата керівниці телерадіокомпанії, 6 тисяч гривень – гонорар від Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки за викладацьку діяльність та 28 тисяч 800 гривень – пенсія.

Син Володимир Куліш отримав торік 16 тисяч 800 гривень пенсії від Департаменту соцполітики Луцька та 7 тисяч гривень стипендії у Львівському національному медичному університеті.

Крім того, торік Ольга Куліш отримала у банку 41 тисячу 840 гривень кредиту.

Директор телерадіокомпанії є членом ГО «Волинський прес-клуб» та вказала себе членом секретаріату Волинської обласної організації НСЖУ.

Перший заступник директора Волинської регіональної дирекції ПАТ «НСТУ» Марія Андрушко також серед членів сім`ї вказала лише сина Олега. Серед майна в сім`ї Андрушко вказана спільна луцька квартира площею 49,6 кв. м. Жодних транспортних засобів, чи навіть доходів, Марія Андрушко не задекларувала.



Інший заступник Ольги Куліш – Юлія Романюк – серед членів сім`ї вказала у своїй декларації і чоловіка Валерія Романюка, і сина Назара. У їхній спільній власності перебуває луцька квартира площею 42 кв. м. Крім того, у власності Валерія Романюка, який донедавна працював начальником сектору в управлінні Служби безпеки України у Волинській області, перебуває автомобіль «ЗАЗ TF 698k» 2011 року випуску.

Загалом у 2016-му Романюки отримали 270 тисяч 271 гривню спільного сукупного доходу. Понад 120 тисяч гривень з них – зарплата Юлії Романюк, ще більше 142 тисяч – зарплата Валерія Романюка та 7400 гривень – зарплата їхнього сина Назара.



Заступник директора Волинської регіональної дирекції ПАТ «НСТУ» з технічних питань Микола Гловацький за 2016 рік задекларував 204 тисячі 200 гривень доходу. З них понад 156 тисяч гривень склала зарплата, а решту – пенсія.



Дружина посадовця Валентина Гловацька відзвітувалася про 39 тисяч 39 гривень зарплати та 25 тисяч 680 гривень пенсії.

У власності подружжя перебуває квартира площею 67 кв. м. у Луцьку, дві земельні ділянки площами 6,12 та 7,95 соток і гараж на 45,7 кв. м. в обласному центрі.

Серед транспортних засобів у Гловацьких вказані «Daewoo Lanos» 2003 року випуску та «Daewoo Matiz» 2008 року випуску.

Крім того, Микола Гловацький задекларував корпоративні права, тобто 91% капіталу вартістю 73 тисячі 710 гривень у ТОВ «Телерадіокомпанія «Інтер-Волинь», 33% капіталу вартістю 4670 гривень у ТОВ «Октава» та 100% капіталу вартістю 200 гривень у приватному підприємстві «Телерадіокомпанія «Резонанс».

Заступник директора Волинської регіональної дирекції ПАТ «НСТУ» з фінансових питань-головний бухгалтер Людмила Гетманчук у своїй декларації відзвітувалася про 144 тисячі 484 гривні зарплати. Це більше, ніж у її чоловіка-підприємця Миколи Гетманчука. Його торішній дохід склав свього 21 тисячу 174 гривні.



Серед членів сім`ї окрім чоловіка Людмила Гетманчук також вказала сина Тараса та дочку Анну.

Із майна в Гетманчуків задекларовані квартира площею 66,9 кв. м. та автомобіль «Toyota Land Cruiser» 2005 року випуску. І авто і квартира належать Миколі Гетманчуку.

Також Людмила Гетманчук вказала, що є членом профспілкового комітету Первинної профспілкової організації ВОДТРК.

Окрім найвищого керівництва, свої декларації про майно та доходи подали і керівники структурних підрозділів Волинської регіональної дирекції ПАТ «НСТУ». Так, директор творчо-виробничого об`єднання телебачення Тамара Гримарович разом із чловіком Юрієм Гримаровичем задекларували будинок у Луцьку площею 161,1 кв. м., автомобіль «Toyota Camry» 2000 року випуску та причіп «ММЗ-81021».



Тамара Гримарович торік отримала 103 тисячі 160 гривень зарплати та 352 гривні від Волинської обласної Малої академії наук. Юрій Гримарович отримував пенсію, розмір якої проте не повідомив.

Директор творчо-виробничого об`єднання радіомовлення Вікторія Олещенко відзвітувалася про 92 тисячі 860 гривень зарплати у 2016-му. Матір Санія Грибан, з якою проживає Олещенко, отримала 16 тисяч 300 гривень пенсії.



Серед нерухомості в декларації вказана квартира у Луцьку площею 38 кв. м., яка належить матері.

Заощадження на банківських рахунках розміром у 130 тисяч гривень задекларував директор творчо-виробничого об`єднання «Служба інформації» Костянтин Лоцман. Серед торішніх доходів у нього вказано 97 тисяч 570 гривень зарплати та 18 тисяч 430 гривень процентів від банківського вкладу.



Костянтин Лоцман разом із дружиною Еллою та дочкою Тетяною мають квартиру в обласному центрі площею 50,2 кв. м. та земельну ділянку в селі Борохів Ківерцівського району площею 15 соток.

Костянтин Лоцман є членом профкому в Первинній профспілковій організації ВОДТРК та членом Волинської обласної організації Спілки журналістів України.

Використано фото НСТУ Волинська регіональна дирекція, Таблоїд Волині, ВолиньPost, Волинські новини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це що за антикварна совкова шайка, що живе за рахунок моєї пенсії?
Відповісти
Та ви тільки гляньте на ці харі жирні. Та там все ясно)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні