У Луцьку виставлять на торги кілька земельних ділянок

1
-2
У Луцьку виставлять на торги кілька земельних ділянок
Чотири земельні ділянки міської комунальної власності депутати міськради вирішили виставити на земельні торги (аукціон).

Про це йшлося під час пленарного засідання 30-ої сесії Луцької міськради 7 вересня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

До переліку земельних ділянок комунальної власності територіальної громади міста Луцька в особі Луцької міської ради, що виставлятимуться на земельні торги (аукціон), увійшли: ділянка площею 0,0747 гектара на вулиці Даргомижського, 9 (для будівництва та обслуговування офісних приміщень), ділянка площею 0,1642 гектара на вулиці Карбишева, 1к, ділянка площею 0,1642 гекатара на вулиці Карбишева, 1л, та ділянка площею 0,1642 гектара на вулиці Карбишева, 1м (всі три ділянки - для будівництва та обслуговування закладів торгівлі, громадського харчування, сервісного обслуговування, готелів, виставкових центрів).

Стартова ціна лоту земельної ділянки на вулиці Даргомижського, 9 становить 339,347 тисячі гривень, кожної із вказаних ділянок на вулиці Карбишева - по 420,319 тисячі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подуріли на тих офісних приміщеннях
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні