«Хотілось діалогу, а не огризань», - журналіст про прес-конференцію Палиці

3
1
«Хотілось діалогу, а не огризань», - журналіст про прес-конференцію Палиці
Журналістка видання «Волинь 24» Людмила Яворська розкритикувала голову Волинської обласної ради Ігоря Палицю за невміння вести діалог з представниками ЗМІ.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук.

«Хотілося діалогу, а не огризань, наїздів і зустрічних питань. Хотілося пояснень, а не спригувань і оцього «та що з вами говорити? ви ж все-одно своє напишете», - зауважила Людмила Яворська.

«Ігор Палиця геть не вміє спілкуватися з людьми, які ним не контрольовані, але в суперечці непогано "тримає удар": грузить зустрічними питаннями і «спригує», посилаючись на непрофесійність і продажність опонента. Загалом конструктивно відповів десь на 10% питань - не більше», - додала вона.

Нагадаємо, 7 вересня голова обласної ради провів прес-конференцію, на якій заявив, що не отримує заробітньої платні і не вважає за потрібне знаходитись на своєму робочому місці.

Людмилу Яворську обурює ставлення Ігоря Палиці до журналістів, які прийшли на прес-конференцію:

«Такої зверхності я не відчувала від жодного співрозмовника за 15 років. Хоча питати доводилося всяке. і мова не тільки про ставлення до мене. Стиль поведінки – снізашол».

Читати також: Палиця розповів, де познайомився з Тиводаром
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
снізашол... ги.. може собі дозволити
Відповісти
Стиль палиці" тон, зверхність, залякування, шантаж, брехня, "запрограмована" під "правду". Хамидло. Людей за людей не вважає.
Відповісти
Це особиста думка і оціночне судження Людмили. Хотілося б послухати інших учасників прес-конференції. Що кажуть журналісти інших ЗМІ. Я ще краще подивитися відеозапис прес-конференції.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні